RX 6650 XT sistem bir anda kapanıyor

Anje_0

Hectopat
Daha fazla  
ASUS B450M Dragon 4400MHz(OC) M.2 AM4 mATX anakart.
BitFenix Garen 600W tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa.
AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu.
Addlink 512 GB S68 NVMe okuma 2100 MB-yazma 1700 MB M.2 SSD (AD512GBS68m2p)
ASUS Radeon RX 6650 XT Dual o8g 8 GB GDDR6 128 bit ekran kartı.
Goodram IRDM Pro 16 GB(2x8) Deep Black 3600MHz CL18 DDR4 RAM (K3600D4V64L18S/16GDC)
AMD Ryzen 5 5500 4.20 GHz 6 çekirdek 19MB AM4 7nm işlemci(MPK)

Sistemim bu. Bilgisayar Minecraft'ta girerken aniden kapanıyor direkt elektrik kesilmiş gibi ve bu bazı işlemlerde oluyor. Bazen kendi kendine kapanıyor.
Ooctde bu ayarlarda bu şekilde. Starta bastım, basmamla direkt kapandı PC.

Dosya Ekleri

• image.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

PSU arızalı.

O şekilde anlayamazsın. Farklı bir PSU ile sistemi test et ve gelişmeleri bildir.

Kral gerçekten çok bıktım Pacify oynarken 106 dereceyi gördü işlemci ayrıca Minecraft'ta daha girmeden sürekli kapanıyor bıktım yardımcı olun lütfen.

Hani ayrıca valoranttayım mesela bir anda donuyor klavyeyi bırakmama rağmen biraz ileride geri geliyor bu 2 elde bir bazen 1 elde 2 sefer oluyor.

Kral gerçekten çok bıktım Pacify oynarken 106 dereceyi gördü işlemci ayrıca Minecraft'ta daha girmeden sürekli kapanıyor bıktım yardımcı olun lütfen.

O zaman işlemci ısındığı için kendini kapatıyor olabilir. İşlemcinin termal bakımlarını yaptırıp terma macun yenileyin.

O zaman işlemci ısındığı için kendini kapatıyor olabilir. İşlemcinin termal bakımlarını yaptırıp terma macun yenileyin.

Kral herkes farklı bir şey diyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım psudamı sorun yoksa işlemcidemi anlamadım termal macun yok denecek kadar az yüksek ihtimal işlemciden ama Minecraft'ta girerken neden kapanıyor ki.

Sen işlemcinin güzelce termal bakımlarını yap ve termal macun yenileyip gelişmeleri bildir.

Ayrıca Pacify crackti ondanda olabilir düşüncesi var fakat Valorant'ta 96 90 arası geziniyor çok az ihtimal 80'lere düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…