RX 6650 XT sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ali efe yılmaz

Kilopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1cddtUh4vPcWIgyUO1YS4Xdbnm19IIRPU/view?usp=sharing
RAM
Silicon Power XPower 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 SP016GXLZU320BDA Ram
SSD veya HDD modeli
Team MP34 TM8FP4512G0C101 PCI-Express 3.0 512 GB M
Ekran kartı
XFX RX 6650 XT
Anakart
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar, dün ve 2 hafta önce mavi ekran hatası ile karşılaştım bellek tanımlamada hata çıkmadı.

@Collavino

Merhaba. Dump dosyası Ocak 2025'de oluşmuş. Pek işimize yarayacağını düşünmüyorum. Yeni oluşan minidump varsa atar mısınız?
Yeni oluşan dosya yoksa olay görüntüleyicisi raporuyla ilerleyelim. Sistem ve yönetim olaylarını paylaşabilirsiniz.

Merhaba. Dump dosyası Ocak 2025'de oluşmuş. Pek işimize yarayacağını düşünmüyorum. Yeni oluşan minidump varsa atar mısınız?
Yeni oluşan dosya yoksa olay görüntüleyicisi raporuyla ilerleyelim. Sistem ve yönetim olaylarını paylaşabilirsiniz.
dosya.rar
Buyurun. Harici bir dump dosyası bulunmuyor.

Uygun bir zamanda inceleyip geri dönüş yapacağım.
Hocam bakabildiniz mi? Ben pek bu analizden anlamıyorum ama sanırım dns ile ilgili problem vermiş raporda mavi ekran hatası verebilecek kadar büyük bi sorun göremedim. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bi hata olabilir mi?

Hocam bakabildiniz mi? Ben pek bu analizden anlamıyorum ama sanırım dns ile ilgili problem vermiş raporda mavi ekran hatası verebilecek kadar büyük bi sorun göremedim. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bi hata olabilir mi?
Bakabildim. Geç bir yanıt oldu özür dilerim. Sanmıyorum ekran kartı sürücüsü değildir. Konu sahibi misiniz siz? Yan hesap mı?

Çözüm önerisi olarak tüm sürücüleri, chipset sürücüsünü ve BIOS'i güncellemek iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca sfc /scannow komutunu da yapın. Aklımda bir test var ama onu şimdi söylemeyeceğim. Bunları deneyin bir.

Bakabildim. Geç bir yanıt oldu özür dilerim. Sanmıyorum ekran kartı sürücüsü değildir. Konu sahibi misiniz siz? Yan hesap mı?

Çözüm önerisi olarak tüm sürücüleri, chipset sürücüsünü ve BIOS'i güncellemek iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca sfc /scannow komutunu da yapın. Aklımda bir test var ama onu şimdi söylemeyeceğim. Bunları deneyin bir.
Kendisi yakın arkadaşım olur. Tamamdır. Kendisi uyansın. Taramaya başlarız.

Taramayı yaptığımızda bu çıktı.

1752406250253.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı