Sistem görselde gözüktüğü gibidir, hiçbir şeyi değişmemiştir. Neleri değiştirmem gerektiğini yazarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2470996
Sistem görselde gözüktüğü gibidir, hiçbir şeyi değişmemiştir. Neleri değiştirmem gerektiğini yazarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2470996
Sistem çok ta yetersiz değil, bir eksiklik hissetmiyorsanız bence ellemeye gerek yok.
DDR5'e geçiş yapacaksan güzel yükseltmeler yapılabilir ama DDR4'te kalacaksan bence gayet yeterli görünüyor. İlla bir yükseltme yapacaksan bir işlemci yükseltmesi iyi olur.
DDR 5'e geçmek gibi bir düşüncen yoksa işlemci ve SSD yükseltmesi iyi olur.
Bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım. SSD ve GPU haricinde elle tutulur bir parça yok.
Bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım. SSD ve GPU haricinde elle tutulur bir parça yok.
Bütçeyi ayarlarız ondan yana sıkıntı yokta nasıl elle tutulur bir yanı yok onu anlamadım ben.
Yani yükseltme yapmak isterseniz sırasıyla neredeyse hepsini değiştirmenizi öneririm. Şu parça güzel, kalsın diyebileceğim GPU ve SSD var.Hocam işlemci yetersiz kalıyor gibi geliyor SSD eklemesi yapacağım.
Hocam vallahi DDR4 DDR5 arasındaki farkı bilmiyorum o yüzden bir şey demeyeceğim.
Onlar aklımda olan şeyler.
Hocam işlemci yetersiz kalıyor gibi geliyor SSD eklemesi yapacağım.
Hocam vallahi DDR4 DDR5 arasındaki farkı bilmiyorum o yüzden bir şey demeyeceğim.
Onlar aklımda olan şeyler.
Yani yükseltme yapmak isterseniz sırasıyla neredeyse hepsini değiştirmenizi öneririm. Şu parça güzel, kalsın diyebileceğim GPU ve SSD var.
Başka konularda da vardır ama kısaca özetleyeyim. DDR5, DDR4'e göre enerji konusunda daha verimli. Alacağın RAM'lerin hızları daha yüksek. Yeni çıkan işlemciler genellikle bu teknolojide çıkarılıyor. Yani gelecek olarak da ileride bu sistemi yükseltmen gerekse bile bir yere kadar yükseltebilirsin. Tabii DDR5'e geçtiğinde yeni teknoloji çıkana kadar gelen işlemciler vs bu şekilde gelecek. Tavsiyem bütçeni toplayıp DDR5'e geçmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.