ÜzgünGedi
Picopat
Monitör ile PSU'nun ne alakası var, anlayamadım. Monitöre ayrı güç kablosu takıyorsunuz. Sıvı soğutma, 10-20W harcar en fazla.
O zaman yeterlidir diye düşünüyorum.
Monitör ile PSU'nun ne alakası var, anlayamadım. Monitöre ayrı güç kablosu takıyorsunuz. Sıvı soğutma, 10-20W harcar en fazla.
11400F'e sıvı soğutma takmak israf olur. Başka bir işlemciye takacaksınızdır umarım.O zaman yeterlidir diye düşünüyorum.
11400F'e sıvı soğutma takmak israf olur. Başka bir işlemciye takacaksınızdır umarım.
Niye zorlansın? Patates bilgisayara mükemmel bir monitör, tüplü monitöre canavar gibi bilgisayar takabilirsin. Zorlanma vs. yok masaüstü-monitör etkileşiminde.Teşekkür ederim şu an kullandığım monitör ile 170Hz bu monitörü kullanmak istiyorum sistemim kaldırır mı veya zorlanır mı teşekkürler.
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
İkisi de yeterli.Şu anlık kule tipi düşünüyorum stok fan yetmiyor gibi.
Niye zorlansın? Patates bilgisayara mükemmel bir monitör, tüplü monitöre canavar gibi bilgisayar takabilirsin. Zorlanma vs. yok masaüstü-monitör etkileşiminde.
İkisi de yeterli.
Teşekkür ederim şu an sadece kule tipi soğutucu bu monitör bir de önerdiğiniz PSU'yu düşünüyorum.
Bu daha iyi.![]()
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
Hocam sizce attığınız monitörmü yoksa 2K monitörmü konuyu uzattım kusura bakmayın.
Bu daha iyi.![]()
Gigabyte G27Q 27 2560x1440 144Hz 1ms HDMI DP HDR 400 IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Gigabyte G27Q 27 2560x1440 144Hz 1ms HDMI DP HDR 400 IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Gigabyte G27Q teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
Rica ederim. Hayırlı olsun.Teşekkür ederim sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.