RX 6650 XT vs RTX 3060

Hocam vallahi bence yeni kartlar çıksa da ben 4000 serisine hiç bakmam, NVIDIA kartları çok kısmaya başladı umarım AMD düzgün iş çıkarır 7000 serisinin alt modellerinde.

Ben umuyorum NVIDIA varını yoğunu DLSS 3.0a ve fg ye basıyor 3060 Ti 2080 Super döverken 4060 Ti 3070 ile kapılacak gibi. AMD düzgün kartlar çıkartıp DLSS 3'e yaklaşacak FSR 3 çıkarırsa düşük bütçeyi olur ayrıca 4090'a rakibi olmadığı için yeni bir Vega kartı bekliyorum

Ben umuyorum NVIDIA varını yoğunu DLSS 3.0a ve fg ye basıyor 3060 Ti 2080 Super döverken 4060 Ti 3070 ile kapılacak gibi. AMD düzgün kartlar çıkartıp DLSS 3'e yaklaşacak FSR 3 çıkarırsa düşük bütçeyi olur ayrıca 4090'a rakibi olmadığı için yeni bir Vega kartı bekliyorum
Hocam açıkçası DLSS,FSR yada RT benim hiç ilgimi çekmiyor o yüzden umrumda olmaz, çoğu oyunda bu özellikler yok zaten.4060 Tİ ne işe yarar 3070 ile kapışsa? VRAM yine 8 olur gibi sadece DLSS 3.0 koyup çıkaracaklar kartı.

Hocam açıkçası DLSS, FSR'ya da RT benim hiç ilgimi çekmiyor o yüzden umurumda olmaz, çoğu oyunda bu özellikler yok zaten. 4060 Ti ne işe yarar 3070 ile kapışsa? VRAM yine 8 olur gibi sadece DLSS 3.0 koyup çıkaracaklar kartı.

Hocam sizin ilginizi çekmeyebilir ama büyük etkisi var mesela CP2077 bütün teknolojiler iyi FPS'i 2'ye katlıyor çok belli etmeden. Umursamamanız ya da kullanmamanız hata olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin ilginizi çekmeyebilir ama büyük etkisi var mesela CP2077 bütün teknolojiler iyi FPS'i 2'ye katlıyor çok belli etmeden. Umursamamanız ya da kullanmamanız hata olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Nvidia alsam tabii ki kullanırım ama sırf DLSS açmak için Nvidia almam yani.

Hocam NVIDIA alsam tabii ki kullanırım ama sırf DLSS açmak için NVIDIA almam yani.

Hocam AMD karşılık vermezse alınır DLSS 3 için şimdilik mesela 7900XT ile 4070 Ti aynı sayılır aynı fiyatta ama 4070 Ti hem RT hem de DLSS olarak daha üstün sadece 4K kullanılacaksa VRAM yüzünden 7900XT alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı