RX 6650 XT'li bilgisayar yavaşladı

Kwelps

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 İşlemci

RX6650 XT Ekran Kartı

XPG 16 Gb 3200 Mhz Ram

Asus B450M Anakart

512 GB M.2 Ssd Bellek
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı alalı 1 yıl yeni oldu. İlk aldığımda her şey çok iyiydi hiçbir oyunda FPS sıkıntısı çekmiyordum fakat geçtiğimiz haftaya kadar. Dün FiveM'e girdiğimde boş yerlerde 55-65 hafif kalabalıklarda 30-40 FPS almaya başladığımı fark ettim. Normalde FPS'im 60'ın altına inmezdi genelde 80-90 civarı olurdu. Düzelmesi için grafikleri kıstım hiçbir şey değişmedi. Acaba garantiye göndersem bir çözüm bulunur mu? Parçalarımın sağlığı azalmış olabilir mi?
Sistemi soracaklar için buyurun;

1721262296137.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı alalı 1 yıl yeni oldu. İlk aldığımda her şey çok iyiydi hiçbir oyunda FPS sıkıntısı çekmiyordum fakat geçtiğimiz haftaya kadar. Dün FiveM'e girdiğimde boş yerlerde 55-65 hafif kalabalıklarda 30-40 FPS almaya başladığımı fark ettim. Normalde FPS'im 60'ın altına inmezdi genelde 80-90 civarı olurdu. Düzelmesi için grafikleri kıstım hiçbir şey değişmedi. Acaba garantiye göndersem bir çözüm bulunur mu? Parçalarımın sağlığı azalmış olabilir mi?
Sistemi soracaklar için buyurun;

Eki Görüntüle 2256193

Driverlar güncel mi?

Ramlerin 2133mhz gözüküyor. Bios u sıfırladıysan ramler 3200mhz den 2133mhz e düşmüştür, performans farkı bu yüzden olabilir. Bios dan XMP aç, performans farkının sebebi ramlerin düşük frekansı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı