Çözüldü RX 6650XT sistemde DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra yeni sürücü yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SelimTP

Hectopat
Yer
Kocaeli, başiskele
Daha fazla  
Ekran kartı: RX 6650XT.
DDU ile hızlı hızlı sürücüyü kaldırayım derken bu hale getirdim.
Not: Fotoğrafta çok belli olmuyor olabilir FPS bayağı düşük ve Google'a giremiyorum.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde DDU ile driver kaldırmayla bu tür arızalar olmaz. Attığın fotoğraf direkt olarak ekran kartı arızası, reballing işlemi gerekiyor.

DDU ile biraz yalap şap yaptım hocam eğer o etkilemediyse ekran kartını garantiye vereyim o zaman ama driverı sildikten sonra böyle oldu.

Hocam farklı bir kabloyla denedim düzelmedi ama ekran Hz ayarlarını elleyince düzeldi. İleride başka bir sıkıntıya yol açmaz değil mi?
Hz değerini monitörün olması gereken değerden yüksek mi kullanıyordunuz?

Hz değerini monitörün olması gereken değerden yüksek mi kullanıyordunuz?

Hayır hocam monitörün verdiği değerde kullanıyordum kablo değiştirdim -kablo değiştirince 60'a düştü - daha sonrasında 240 Hz olarak ayarladım ve düzeldi.
Edit: 240 hz dışında hiç bir hzde düzgün şekilde kullanılamıyor ve bazı oyunlara girdiğimde 60 hze çekiyor bilgisyarı bunu nasıl düzeltebilirim?

Hayır hocam monitörün verdiği değerde kullanıyordum kablo değiştirdim -kablo değiştirince 60'a düştü - daha sonrasında 240 Hz olarak ayarladım ve düzeldi.

Yukarıda monitör alakalı sorun olduğunu düşünmüyorum demişsin yanılttın beni :) şaka bir yana sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı