Peki neye dayanarak hocam gerçekten sohbet edip bilgilenmek için diyorum yanlış anlama.
Driver sorunları. AMD'nin driver sorunları olmasa tercih ederim ama driver sorunları sıkıntı işte. Bende yakında sistem alacağım 3060 12 GB.
Driver sorunları çok azaldı gibi ve hala azalmaya devam ediyor bence çok fiyat farkı yoksa RX 6650XT alın hocam.
AMD kartlar sadece oyun için mantıklı. Hem oyun hem iş dediğimiz zamanın AMD'nin esamesi okunmaz. NVIDIA'yı bu konuda geçmek için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Bir de AMD ekran kartları öyle parasını verip düdüğünü çalan kişilere uygun değil. Yazılımsal sıkıntılar çıkarabiliyor ve uğraşmak gerekebiliyor. Ben de RX 5700 XT kullanıyorum.
Hocam maalesef başkası yaşamadı diye benim de yaşamayacağım anlamına gelmiyor. İnternette ve burada pişman olanlar gördüm. NVIDIA'da yaşamam diye düşünüyorum.
Evet bence de bu konuda haklısınız ama zaten genel olarak karşılaştırmalar oyun üzerine olduğu için böyle diyorum e madem buraya yazayım oyun açısından karşılaştırın.
Nasıl bir kart olduğunu biliyorum. Çok inceledim ama driver sorunlarından tercih etmeyeceğim mümkün olduğunca. Zaten AMD tercih edersem 6700XT, 6800XT tercih ederim diye düşünüyorum.
Hocam maalesef başkası yaşamadı diye benim de yaşamayacağım anlamına gelmiyor. İnternette ve burada pişman olanlar gördüm. NVIDIA'da yaşamam diye düşünüyorum.
Alakası yok çoğunlukla görüyorum NVIDIA fanboylarını be RTX sevdasının sebebini merak ediyorum.
Usta ama RSR ve FSR 3.0 var?
Neye göre üstün?
FSR ile RSR aynı şey zaten
RTX 3060 sistemde mavi ekran hataları
Merhaba, sistemi yeni topladım kurdum. Sorunla ilk karşılaşmamdan sonra orijinal Windows 10 Pro kurup 11 Pro'ya yükselttim. Steam PUBG oyunu oynarken oyun aniden kapanıyor, bazen Steam hata olduğunu söylüyor, bazen mavi ekran hatası veriyor, bazen hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor. Sorunun...www.technopat.net Çözüldü: RTX 3060 Ti bütün oyunlarda hata veriyor
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Sorunum başlıkta da belirttiğim üzere her türlü oyunda hata almak. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunun çözüme kavuşması için uğraşıyorum fakat başarılı olamadım. Her türlü çözüm ve önerinize açığım. Çözüme ulaşmak adına konunun devamına şimdiye kadar...www.technopat.net RTX 3060 DirectX "DXGI_ERROR_DEVICE_RESET" hatası
Bu nedir bilmiyorum, yardım edebilir misiniz?www.technopat.net RTX 3060 Sürücü Hatası
Merhaba 3 gün önce G911 bilgisayarını aldım ve ekran kartı driver sürümü 497.33 olarak geldi. Aldığım gibi güncelleme bildirimi geldi ve 516.94 sürümüne güncellememi istedi. Güncellediğimde ise bana eklerden 1. resimdeki gibi bir hata verdi. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Not: 4 kere 4 farklı...www.technopat.net
Attığım linklere baksana deme kimse hata yaşamıyor
RTX 3060 "ekran kartı sürücü çöktü" hatası
Arkadaşlar Valorant, GTA 5, 13. cuma gibi oyunlar oynarken bu hatayı alıyorum.www.technopat.net