RX 6650XT vs RTX 3060 Ti

Fanboyların teknoloji alanında hiçbir vasfı olamaz, bir firmaya bağlandıysa önünü göremez zaten.

NVIDIA yazılım, sürücü, ışın izleme ve popülerite anlamında AMD’yi eziyor.

AMD’yi ise son dönemlerde düzelttiği ekran kartı sürücüleri, ucuz fiyat politikası ve daha bütçe olmasıyla tanıyoruz.

İsteyen istediğini alsın.

Çok haklısın artı olarak FSR 3.0 beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yav ben tarafsız olmak istiyordum fakat hepiniz sürekli aynı şeylerden bahsediyorsunuz driver ve yazılım.

Çok haklısın arı olarak FSR 3.0 beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yav ben tarafsız olmak istiyordum fakat hepiniz sürekli aynı şeylerden bahsediyorsunuz driver ve yazılım.
Zaten tarafsız olunmalı, fanboy olan adamın ne bu foruma ne de herhangi bir insana teknoloji anlamında bir faydası olmaz.

Çok haklısın artı olarak FSR 3.0 beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

AMD'nin driveri kötü NVIDIA'nın verdiği VRAM düşük. NVIDIA'da VRAM olsa AMD tercih eden çok olmaz zaten.

AMD'nin driveri kötü NVIDIA'nın verdiği VRAM düşük. NVIDIA'da VRAM olsa AMD tercih eden çok olmaz zaten.

Peki bu konudada ben AMD'yi eleştireyim RX 6650XT'yi 12 GB olarak çıkarsalardı bu konulara gerek kalmayacakatı bence iyi geceler

Peki bu konudada ben AMD'yi eleştireyim RX 6650XT'yi 12 GB olarak çıkarsalardı bu konulara gerek kalmayacakatı bence iyi geceler

12 GB değil'de Driver'ı NVIDIA kadar olsa tercih ederim ben. Ama üstte dediğim gibi 6700XT falan alırım AMD alırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…