RX 6700 için stabil driver önerisi

rstar232

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3600MHZ 16GB 2X8
SSD veya HDD modeli
1TB m2 ssd model hatırlamıyorum
Ekran kartı
Rx 6700
Anakart
A520m pro
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba bilgisayarımda tuhaf sorunlarla karşılaşıyorum. Şu an sistemimde hiçbir driver kurulu değil bir tek BIOS Update yapmıştım. R5 5600 RX 6700 kullanıyorum. Discord uygulamasında iken uygulama hala aktif bilgisayar donmamış iken, bir anda ana ekran görüntüsü(sayfası) gidiyor gri düz bir ekrana bürünüyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor. Twitch uygulamasında iken Chrome'da donuyor. Zaten biraz problemli bir monitör kullanıyorum,(ASUS TUF VG279Q1R) ghosting gibi problemleri var. Teknik servise gönderdim yazılım güncelledik ghosting yok deyip geri gönderdiler ama hala ufakta olsa devam ediyor. Bu sorunlar monitörden midir yoksa tamamen driverları kurmadığım için midir? Daha önce RX 6700 driver kurup hiçbir sorun çözülmedi bu yüzden kaldırdım, en sorunsuz çalışanı hangisidir? Teşekkürler.

Kart sorunlu bir model hocam, ben de kullandım çıldırttı beni satıp kurtuldum geçen sene.
Şu an satmak istesem kaça gider sizce? 2. el ve yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum. Sıfır aldım vatandan. Benim bir fikrim yok kafamda halihazırda bir araştırayım.

Hocam satmadan önce Chrome ve Discordta hardware accelerationu kapatıp deneyin. Redditte birçok kullanıcı bu şekilde çözmüş. Özellikle zaten Chrome ve Discordta yaşandığı için benzer bir sorun olabileceğini düşünüyorum.

İşe yaramaz ise DDU ile sürücüyü kaldırıp(ayarlarından windowsun otomatik driver yüklemesini engelleyin) son sürüm WQHL driveri kurup deneyin. (Kurarken minimal ya da only driver olarak kurabilirsiniz.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı