Şu oyuna baktıkça bana "1080P'de bazı oyunlar 10-12GB VRAM tüketiyor." dedim diye yanlış bilgiden ban atan moderatör geliyor aklıma. Hiç unutmayacağım o banı.Ben 8 GB olduğu için 3060 Ti tavsiye etmem. RX 6700 daha ucuz ve daha iyidir. 1080p oynadığım oyunda kullanılan VRAM'i göstereyim size.
Eki Görüntüle 1629467
Forza Horizon 5'de her şeyi Ultra çekince 11 GB VRAM kullanımı oluyor. Ban atan moda aslında direkt MSI ile aldığın sayıları atarsan düzeltirler. Kanıt olmadığı için ban atıyor.Şu oyuna baktıkça bana "1080P'de bazı oyunlar 10-12GB VRAM tüketiyor." dedim diye yanlış bilgiden ban atan moderatör geliyor aklıma. Hiç unutmayacağım o banı.
1 Ağustos 2022'de yemişim hocam banı. Zaten ilk defa yanlış bilgi banı yediğim için kısıtlama da çok uzun sürmemişti. O yüzden çok kovalamadım peşini. Yoksa Youtube'da bile bir sürü Benchmark videosu var kanıt olarak.Forza Horizon 5'de her şeyi Ultra çekince 11 GB VRAM kullanımı oluyor. Ban atan moda aslında direkt MSI ile aldığın sayıları atarsan düzeltirler. Kanıt olmadığı için ban atıyor.
Hocam 2K da darboğaz olmadan ne kadar VRAM kullanıyor?Ben 8 GB olduğu için 3060 Ti tavsiye etmem. RX 6700 daha ucuz ve daha iyidir. 1080p oynadığım oyunda kullanılan VRAM'i göstereyim size.
Eki Görüntüle 1629467
2K denemedim 4K denedim. 12 GB VRAM yetmiyor ve 10 FPS görüyorum. Yetse 25 görürdüm zaten beklentim yoktu.Hocam 2K da darboğaz olmadan ne kadar VRAM kullanıyor?
Şu oyuna baktıkça bana "1080P'de bazı oyunlar 10-12GB VRAM tüketiyor." dedim diye yanlış bilgiden ban atan moderatör geliyor aklıma. Hiç unutmayacağım o banı.
RX-67XLKWFDV GPU Power Limiti 138W olan model bu.![]()
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-KIOXIA 500GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu sistemi alacaktim ama ileride bu fiyata rtx 3060ti olan sistem gelirse onu alirim diye dusundum o yuzden bu konuyu actim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.