RX 6700 (non XT) vs RTX 3060 vs RTX 3060 Ti

Ben 8 GB olduğu için 3060 Ti tavsiye etmem. RX 6700 daha ucuz ve daha iyidir. 1080p oynadığım oyunda kullanılan VRAM'i göstereyim size.

RE Village 1080p Maximum.jpg

Ben 8 GB olduğu için 3060 Ti tavsiye etmem. RX 6700 daha ucuz ve daha iyidir. 1080p oynadığım oyunda kullanılan VRAM'i göstereyim size.

Eki Görüntüle 1629467
Şu oyuna baktıkça bana "1080P'de bazı oyunlar 10-12GB VRAM tüketiyor." dedim diye yanlış bilgiden ban atan moderatör geliyor aklıma. Hiç unutmayacağım o banı.

Şu oyuna baktıkça bana "1080P'de bazı oyunlar 10-12GB VRAM tüketiyor." dedim diye yanlış bilgiden ban atan moderatör geliyor aklıma. Hiç unutmayacağım o banı.
Forza Horizon 5'de her şeyi Ultra çekince 11 GB VRAM kullanımı oluyor. Ban atan moda aslında direkt MSI ile aldığın sayıları atarsan düzeltirler. Kanıt olmadığı için ban atıyor.

Forza Horizon 5'de her şeyi Ultra çekince 11 GB VRAM kullanımı oluyor. Ban atan moda aslında direkt MSI ile aldığın sayıları atarsan düzeltirler. Kanıt olmadığı için ban atıyor.
1 Ağustos 2022'de yemişim hocam banı. Zaten ilk defa yanlış bilgi banı yediğim için kısıtlama da çok uzun sürmemişti. O yüzden çok kovalamadım peşini. Yoksa Youtube'da bile bir sürü Benchmark videosu var kanıt olarak.

Cidden mi? Arkadaşların hepsine 10+ GB VRAM'li herhangi bir AMD kart gönderelim kullanımları nasıl coştuğuna şaşırırlar. Ve ilginç bir şekilde son nesilde AMD kartların VRAM tüketimi NVIDIA'lardan fazlaydı. Saçma gelebilir ama bazen GDDR6X daha hızlı olduğu için mi bu dengeler değişiyordu diye düşünüyorum.

Bu sistemi alacaktim ama ileride bu fiyata rtx 3060ti olan sistem gelirse onu alirim diye dusundum o yuzden bu konuyu actim.
RX-67XLKWFDV GPU Power Limiti 138W olan model bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı