Çözüldü RX 6700 Pulse nasıl test edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FRAGX

Hectopat
Arkadaşlar, Sapphire RX 6700 Pulse ekran kartına sahibim ve kartımı test etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Ekran kartınızı oyun oynayarak test edebilirsiniz, majör bir problem görmüyorsanız zaten sorun yoktur. Bu test işlerini takıntı haline getirmeyin rahat bırakın kartı. Keyif almaya ve eğlenmeye bakın işin içine girerseniz çıkamayacaksınız ve devamlı kıl olacak bir şey bulacaksınız.

Ekran kartınızı oyun oynayarak test edebilirsiniz, majör bir problem görmüyorsanız zaten sorun yoktur. Bu test işlerini takıntı haline getirmeyin rahat bırakın kartı. Keyif almaya ve eğlenmeye bakın işin içine girerseniz çıkamayacaksınız ve devamlı kıl olacak bir şey bulacaksınız.

Çözüm
@Ferhat D Zamanında RX580'e UV yapmıştım. FurMark'ta stabil olan kart oyunlarda crash veriyordu. Maksat %100 sabit kullanım, voltaj/frekans değil, oyunlardaki gibi dinamik kullanım daha mantıklı ve sağlıklı bir test yöntemi. O günden sonra bu saçma programı kullanmayı bıraktım, tavsiye de etmiyorum.

Hocam Alt Tab attığım zaman PC donuyor biraz sonra geri geliyor. Ayrıca fare imlecinde bozulma meydana geliyor bir sorun var mıdır sizce?

Hocam Alt Tab attığım zaman PC donuyor biraz sonra geri geliyor. Ayrıca fare imlecinde bozulma meydana geliyor bir sorun var mıdır sizce?
Bunun sebebi ekran kartı sürücüleridir. Ekran kartında bir problem olduğu anlamına gelmez. Büyük ihtimalle FreeSync aktif olduğu için yapıyor. AMD ekran kartlarında masaüstüne dönüşlerde veya arkada Chrome tabanlı bir tarayıcı açıkken ekran gecikmeleri, kararması, donması olabiliyordu bunu henüz çözmediler diye biliyorum, yaşayanlardan biri de benim.

Bir sorun yok eğer çok rahatsızsanız önceki sürücülere dönerek deneyebilirsiniz.

Hocam peki şunu kalıcı olarak çözmenin bir yolu var mıdır? Bu şekilde nişangahın kenarında pembe çizgiler var.

Eki Görüntüle 1875490

Dosya Ekleri

• 1690234914315.png
    282,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…