RX 6700 ve 6700 XT ekran kartlarında sürücü problemi var mı?

Mekasva33

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. RX 6700 ya da 6700XT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartlarında driver problemleri çözüldü diye biliyorum ama yine de sormak istedim. Bir de birkaç sorum daha olacak. Sapphire Pulse 6700 7K TL. XFX versiyonu 7.7K TL. XFX RX 6700XT 8.4K TL. 6700 ve 6700 XT arasındaki fiyat farkına değer mi? Ve XFX ile Sapphire 6700'ün arasındaki fiyat farkı değer mi?

Yok. Daha bugün sifirdan taktim ve hiçbir sikinti olmadı.

Herkese iyi akşamlar. RX 6700 ya da 6700XT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartlarında driver problemleri çözüldü diye biliyorum ama yine de sormak istedim. Bir de birkaç sorum daha olacak. Sapphire Pulse 6700 7K TL. XFX versiyonu 7.7k TL. XFX RX 6700XT 8.4K TL. 6700 ve 6700 XT arasındaki fiyat farkına değer mi? Ve XFX ile Sapphire 6700'ün arasındaki fiyat farkı değer mi?

Forum NVIDIA fanboyları da olduğu için AMD'nin sorunlarından bahseden herkesi fanboy ilan ediyor o yüzden genel olarak sorun yok deselerde AMD de sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.

Hayır yok.
Forum NVIDIA fanboyları da olduğu için AMD'nin sorunlarından bahseden herkesi fanboy ilan ediyor o yüzden genel olarak sorun yok deselerde AMD de sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.
RX 5000, 6000 ve 7000 serisindeki çoğu sorunun yanlış overclock ve diğer donanımsal sorunlardan kaynaklandığını söylemek isterim size.

Hayır yok.

RX 5000, 6000 ve 7000 serisindeki çoğu sorunun yanlış overclock ve diğer donanımsal sorunlardan kaynaklandığını söylemek isterim size.
Kısmen doğru ama tamamen doğru demek hata olur çünkü bazı ufak tefek hatalar olabiliyor. Donanımda bir hata varsa (örnek RAM XMP profili hata yaratıyorsa ya da SSD bozuksa voltaj dengesizse) PC kapanıyor ya da crash yiyorsa AMD sürücüsü ayarları sıfırlayıp wattman uyarısı atıyor. AMD uyarısını gören ise sorunu AMD'den sanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı