RX 6700 vs RTX 3060

Mühendislere mail atarız size göre üretirler bundan sonra.

Hocam çok da karışmamak lazım kendi fikri ona göre öyle sana göre öyle anlaşmak zorunda değilsiniz ama konuyla alakasız konuşursanız modlar 1saat ban atıyor daha önce yediğim için sizi düşünüyorum ikinizinde kendi fikirlerini kendisine saklamasını tavsiye ediyorum.

Hocam YouTube üzerinden "best RX 6700 XT model" yazıp aratın incelemer sonucunda bütçenize en uygun olan modeli alın.

Hocam bütçeyi 1K daha aşabilirim çok da önemli değil zaten modelde çok azıcık değişme olacağı için 1K yeterli diye düşünüyorum.

Hem performansı fazla, hem de fiyatı çok daha ucuz bir ürün varken NVIDIA'ya sempati duymanın anlamı yok. Ha siz F/P oranına bakmıyorsanız alabilirsin ama değmeyeceğini aklı selim herkes söyleyebilir.

RX 6600 kullanıyorum, 2 arkadaşım da RX 6700 XT'li sistem aldı yakın zamanda. Hiçbir sorun yaşamadık önerilen sürücüler ile.

Hocam çok da karışmamak lazım kendi fikri ona göre öyle sana göre öyle anlaşmak zorunda değilsiniz ama konuyla alakasız konuşursanız modlar 1saat ban atıyor daha önce yediğim için sizi düşünüyorum ikinizinde kendi fikirlerini kendisine saklamasını tavsiye ediyorum.

Hocam bütçeyi 1K daha aşabilirim çok da önemli değil zaten modelde çok azıcık değişme olacağı için 1K yeterli diye düşünüyorum.

Evet model seçimi öyle aman aman bir performans farkı sağlamaz zaten. Bütçenizi söyleyin önerelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı