jrsentinel
Kilopat
Bi sıkıntı olmaz alabilirsin.2K da oynayacağım hocam. 2K monitör alacağım bir de.
Şu anki monitörüm 1366x768p![]()
Bi sıkıntı olmaz alabilirsin.2K da oynayacağım hocam. 2K monitör alacağım bir de.
Şu anki monitörüm 1366x768p![]()
Sen anlamamışsın. Anakart nereden gelecek?Konuyu anlamamışsın sanki. Ben olsam alırdım.
Arkadaş sistem toplayacağım psu ve hdd hariç diyor bi daha oku istersen tekrar.Sen anlamamışsın. Anakart nereden gelecek?
Kendi sistemi bunlar hariç 3.500'müş. Sistem toplayacak ama anakartı yok.Arkadaş sistem toplayacağım PSU ve HDD hariç diyor bir daha oku istersen tekrar.
Tamam dostum haklısınKendi sistemi bunlar hariç 3.500'müş. Sistem toplayacak ama anakartı yok.
Bence siz anlamamışsınız arkadaşta bir sorun yok. 5000 TL içinde anakart da dahil diye belirtmem mi gerekiyor?Kendi sistemi bunlar hariç 3.500'müş. Sistem toplayacak ama anakartı yok.
Evet. Çünkü şu anki anakart uyumsuz 12100F ile.Bence siz anlamamışsınız arkadaşta bir sorun yok. 5000 TL içinde anakart da dahil diye belirtmem mi gerekiyor?
Arkadaş anlamak yerine kendini haklı çıkartmaya çalışmakta kararlı. Haklısın deyip geçebilirsini3 12100f alacağım diyorum mantıken anakart alacağım da belli.
@ItsAllGoodman
Bazı kişiler her anakarta her işlemci oluyor sanıyor. Belirtmekte fayda var.i3 12100F alacağım diyorum mantıken anakart alacağım da belli.
@ItsAllGoodman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.