RX 6700 XT alınır mı?

Bütçe
10-13K
Sifir RX 6700XT alinmaz. Bu kartin tertemiz ikinci el uc fanli modelleri bile 7.5 bin liraya satiliyor, daha dun garantili ASUS model RX 6700XT'yi 8 bin liraya gordum. 12K cok fazla.

Power colorun bu modeli kesinlikle sizin atmış olduğunuzdan iyi ancak kasanıza sığar mı? Kasanızı bizimle paylaşır mısınız?

Hocam kasam m-ATX modelini bilmiyorum evde değilim ama az sonra fotoğraf isteyeyim atarım.

Sifir RX 6700XT alinmaz. Bu kartin tertemiz ikinci el UC fanli modelleri bile 7.5 bin liraya satiliyor, daha dun garantili ASUS model RX 6700XT'yi 8 bin liraya gordum. 12K cok fazla.

Peki hocam siz ne önerirsiniz 10 13K arası bütçem var.

Power Colorun bu modeli kesinlikle sizin atmış olduğunuzdan iyi ancak kasanıza sığar mı? Kasanızı bizimle paylaşır mısınız?

Dosya Ekleri

• 505fe6ef-04e8-4d9d-a9ed-e140e0e3162a.jpeg
    166,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 9f304f8a-8d2c-4ef4-a2d6-2edf2592a4fe.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

13K bütçeniz var ise ve 2.el alacaksanız RTX 3080 veya RTX 3080 Ti bakabilirsiniz, ya da AMD tarafında RX 6900XT.

Kasanıza baktım önermiş olduğum ekran kartı kasanıza mümkün değil sığmaz. Bence önce kasa değişimi yapın zaten PSU´nuz mevcut.

Hocam kasam m-ATX modelini bilmiyorum evde değilim ama az sonra fotoğraf isteyeyim atarım.

Ikinci el dusunuyor musun? Dusunuyorsan ve sadece oyun icin aliyorsan, RX 6900 XT'a kadar cikabilirsin. Sifir istiyorsan ve Adobe SPSS React tarzi is programlari kullaniyorsan 4060 Ti dusuyor o fiyatlara.

Stok fanin kullanimini begendim bu arada. Bence kart butcesinden azicik kisip bi de kasa al, sirkulasyonu kotudur o kasanin.

İfadeler: QTV

Hocam oyun oynamıyorum öncelikle Unreal Engine, Blender Android Studio ile falan uğraşıyorum. Kasanın üstünde boşluk var ortada fan takılı şu anki işlemcim Ryzen 3 3200G bu kasa ile en fazla 50 dereceyi görüyor yük altında. (ikinci el düşünmüyorum fazla eğer bulamazsam son çare bakacağım)

Dostum 4060 al, yeni bir kasa al, islemciyi sat 5600 al. Sana maliyeti total 14k olur.

Başkan o işlemci zaten RX 6700XT ekran kartını da beslemeye yeterli olmaz. Tamam dinleyin sıra sıra gidelim öncelikle bir kasa yükseltelim. Hava alması çok önemli.

Anakart modelini bizimle paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…