RX 6700 XT alınır mı?

Bütçe
10-13K
Ikinci el dusunuyor musun? Dusunuyorsan ve sadece oyun icin aliyorsan, RX 6900 XT'a kadar cikabilirsin. Sifir istiyorsan ve Adobe SPSS React tarzi is programlari kullaniyorsan 4060 Ti dusuyor o fiyatlara.

Stok fanin kullanimini begendim bu arada. Bence kart butcesinden azicik kisip bir de kasa al, sirkulasyonu kotudur o kasanin.

Hocam bunu buldum bu alınır mı? Arkadaş temiz yazmış ama.

Şahsen ASUS RX 6700 XT kullanıyorum, maddi durum yetiyorsa ASUS tavsiye ederim.

Hocam maalesef o kadar parayı tek bir şeye veremem daha uygun fiyatlı bir şey arıyorum.

Red Devil alınır tabii ama fiyat fazla. 3070, RX 6800 gibi kartlar alırsın o fiyata biraz pazarlık yaparsan.

Hocam şahsen bana uygun geldi 8K pazarlık yapar belki hem elden teslim de alabilirim.

Bütçe 10 13K arası hocam. Attığınıza 12K vermek mantıklı mı sizce yoksa daha iyilerini de bulabilir miyim?
İyice araştırın hocam. Kullanıcı yorumlarına falan bakın alacağınız marka ve modelin. Gönlünüze göre bir şey bulursunuz inşallah. Benim attığım model hakkında net bilgim yok aynı kartın asus dual modelini kullanıyorum ben, memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır.

İyice araştırın hocam. Kullanıcı yorumlarına falan bakın alacağınız marka ve modelin. Gönlünüze göre bir şey bulursunuz inşallah. Benim attığım model hakkında net bilgim yok aynı kartın ASUS Dual modelini kullanıyorum ben, memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır.

Sağ olun hocam ben aramaya devam ediyorum umarım bir şeyler bulurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı