RX 6700 XT alınır mı?

Bütçe
10-13K
Başkan o işlemci zaten RX 6700XT ekran kartını da beslemeye yeterli olmaz. Tamam dinleyin sıra sıra gidelim öncelikle bir kasa yükseltelim. Hava alması çok önemli.

Zaten hocam ilk mesajda yazdığımı görmediniz sanırsam Ryzen 5 5600 veya X düşünüyorum.

Başkan o işlemci zaten RX 6700XT ekran kartını da beslemeye yeterli olmaz. Tamam dinleyin sıra sıra gidelim öncelikle bir kasa yükseltelim. Hava alması çok önemli.

Anakart modelini bizimle paylaşır mısınız?

Hocam anakart olarak bunu önerdiler bunu alacağım.

Zaten hocam ilk mesajda yazdığımı görmediniz sanırsam Ryzen 5 5600 veya X düşünüyorum.
Hocam anakart olarak bunu önerdiler bunu alacağım.

Pardon görmedim ilk mesajda. Anakartınızda iyi, önermiş olduğum kasa ile de uyumlu eğer kasa, anakart ve işlemci aldıktan sonra hala elinizde 13K kalıyor ise 6700XT ekran kartını alabilirsin.

Pardon görmedim ilk mesajda. Anakartınızda iyi, önermiş olduğum kasa ile de uyumlu eğer kasa, anakart ve işlemci aldıktan sonra hala elinizde 13K kalıyor ise 6700XT ekran kartını alabilirsin.

Hocam birkaç güne anakartı sipariş edeceğim sonra işlemciyi alacağım 5600 düşünüyorum. Arkadaşlar yazmış ama 6700xt sıfırı alınmaz o kartın diye siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Hocam birkaç güne anakartı sipariş edeceğim sonra işlemciyi alacağım 5600 düşünüyorum. Arkadaşlar yazmış ama 6700XT sıfırı alınmaz o kartın diye siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Evet arkadaşlar doğru söylüyorlar sıfır pek tercih edilmiyor artık ancak ben 2.el ekran kartlarına pek sıcak bakmıyor. Bence sıfır alın elinizde garantisi faturası kutusu dursun. RX 6700XT ekran kartı 1080P´de çok güzel değerler sunuyor 2K için biraz yetersiz kalsa bile 1080p´de zaten 12 GB VRAM sayesinde uzun yıllar problem olmadan götürür. Ancak eğer bütçe çıkartabilir iseniz 16K civarlarına RX 6800XT alabilirsiniz veya RTX 4060 Ti.

Evet arkadaşlar doğru söylüyorlar sıfır pek tercih edilmiyor artık ancak ben 2.el ekran kartlarına pek sıcak bakmıyor. Bence sıfır alın elinizde garantisi faturası kutusu dursun. RX 6700XT ekran kartı 1080p´de çok güzel değerler sunuyor 2K için biraz yetersiz kalsa bile 1080p´de zaten 12 GB VRAM sayesinde uzun yıllar problem olmadan götürür. Ancak eğer bütçe çıkartabilir iseniz 16k civarlarına RX 6800XT alabilirsiniz veya RTX 4060 Ti.

Hocam o kadar çıkamam o attığınız kasayı alayim anakartı da alırım bu hafta. (2K ile işim yok zaten 1080p monitör)

İşlemciyi sonra mı alacaksınız eğer öyle olursa maalesef şu anki işlemciniz 6700xt´yi tam şekilde beslemeye yeterli olmaz.

Hocam sırayla açıklayayim şöyle öncelikle sizin attığınız kasayı ve anakartı alacağım işlemci ve ekran kartını da diğer aya alabilirim. (kart ve işlemciyi en son alacağım kısaca)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı