RX 6700 XT hangi marka ve model olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar piyasadan çok uzak kaldım. R5 3600 + GTX 970 sistemden vites artırarak R5 5600X + RX 6700 XT almak istiyorum. Birkaç sene monitör alamam 1080p bu ikili darboğaz yapar mı? Ekran kartı için 12 bin lira kadar yükseğe çıkabilirim. Forumda ilk gördüğüm ürünler bunlar sizce bunlar nasıl? Ya da başka bir marka model mi alınır mı?

XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6700 XT

ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB

MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G OC

Hocam direkt sana RTX'leri öneririm.

Ben Asus Dual olanını kullanıyorum ve ekranım 1080p. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İlk başlarda ben de senin gibi 2K çözünürlüğe geçmeliyim diye düşünüyordum. Sonra araştırdım ve bir sıkıntı çıkmayacağını anladım. Bütçem de sıkıntılıydı. İleride 2K alırım deyip sistemimi dizmiştim. Gayet memnunum ve güncel oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorum.

11400F ve 6700 XT ekran kartı.

Soğutması en iyi model XFX modeli. Kendim şu an 5600x ile birlikte kullanıyorum 1080p olarak. Darboğaz yok. Mining de yaptım zamanında. %60 fan ayarlarında 60 dereceyi geçmiyor miningde bile. Gerisini sen düşün.

ASUS'un soğutma bloğu XFX 3 fanlı modelinden çok daha iyi. Her şey fan değil.

En sessiz ve en serin modellerden bir tanesi zaten XFX modelleri. Bu modeli geçen kart zaten ROG Strix o da 3 fanlı. Dual daha sıcak ve daha sesli çalışıyor onun değerlerine de alttaki videodan bakabilirsin. Ezbere övücülük yapmayın, insanları da yanlış yönlendirmeyin. Para sizin cepten çıkmıyor.

1663848205832.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı