RX 6700 XT için 2K monitör şart mı?

Şart değil, işlemcin de yeterli 1080p için. Yalnız 2K imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim. VRAM'i yeterli, şu an en optimizasyon problemli daha doğrusu AMD kartlarda gereksiz az performans veren oyunu bile (Plague Tale Requiem'dir bu bana göre) 1440p high'da 60 FPS civarı açabiliyorsun ki bu FSR yardımı olmadan.

Bana göre bir 2-2.5 senesi daha var 1440p için. Ayarlarla oynarsan, med-high yaparım dersen bir-bir buçuk sene daha uzayabilir bile. 1440p ve 1080p arasındaki görüntü kalitesi farkı düşünüldüğünde ben 1440p tavsiye ederim. 1080p'de hele çok daha uzun ömürlü olur.

Şart değil, işlemcin de yeterli 1080p için. Yalnız 2K imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim. VRAM'i yeterli, şu an en optimizasyon problemli daha doğrusu AMD kartlarda gereksiz az performans veren oyunu bile (plague tale Requiem'dir bu bana göre) 1440p High'da 60 FPS civarı açabiliyorsun ki bu FSR yardımı olmadan.

Bana göre bir 2-2.5 senesi daha var 1440p için. Ayarlarla oynarsan, med-high yaparım dersen bir-bir buçuk sene daha uzayabilir bile. 1440p ve 1080p arasındaki görüntü kalitesi farkı düşünüldüğünde ben 1440p tavsiye ederim. 1080P'de hele çok daha uzun ömürlü olur.

Hocam hepinize öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim 2K monitör alabilirsem bütçem uyarsa Asus TUF VG27AQ 27" 1ms 165Hz HDR 2K Freesync ve G-SYNC HDMI/DP Pivot IPS Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörü almayı düşünüyorum maximum bütçem monitör için 2K alırsam 7K olur sizce iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı