RX 6700 (XT olmayan) için en iyi driver hangisi?

kletan

Hectopat
Merhaba, ekran kartım RX 6700 (XT'siz) işletim sistemim Windows 10 64 Bit. Bazı sürücü versiyonlarında FPS düşmesi alıyorum. Hangi sürücü sürümünü kurmalıyım? Sizce en stabili hangisi?

22.5.1 sürümünü indirin WHQL olan yani.
o versiyon 6700'e destek sunmuyor maalesef, bu yüzden kullanamıyorum.

22.8.2 gayet stabil şu an bende.(6700 XT)
22.9.1'de windows uygulamasıyla video falan açtığımda 5 fps'e dönüyor tüm pc kasıyor bu yüzden ben de bu sürümü kullanıyorum. Ama bu sürümden de iyisi var mı diye merak edip açmıştım bu konuyu. Sanırım en iyi sürüm 22.8.2 gibi.

o versiyon 6700'e destek sunmuyor maalesef, bu yüzden kullanamıyorum.

22.9.1'de windows uygulamasıyla video falan açtığımda 5 fps'e dönüyor tüm pc kasıyor bu yüzden ben de bu sürümü kullanıyorum. Ama bu sürümden de iyisi var mı diye merak edip açmıştım bu konuyu. Sanırım en iyi sürüm 22.8.2 gibi.
22.6.1 kullan o da WHQL.

Maalesef fps drop yaşatıyor o sürüm. Eskilerin bir çoğu öyle, whql olsa bile recommended değil. Sanırım Recommended çıkartana kadar AMD bu ekran kartı için sabretmek tek çözüm.
Hangi oyunlarda yaşıyorsun FPS drop?

Hangi oyunlarda yaşıyorsun FPS drop?
Valorant'ta yaşadım bir tek, başka oyunlarda test etme fırsatım olmadı. Valorantta stabil fps alıyorken 22.8.2'de, 22.5.2 whql sürümüne geçince anlık kasmalar, takılmalar vs. yaşatıyor. (Valorant'ın işlemci oyunu olduğunu biliyorum, ancak ekran kartını kullanması için Ultra ayarlara alıyorum, bu sayede ekran kartını kullanıyor ama en düşük ayarlara aldığımda da bu düşük versiyondaki fps droplar devam ediyor)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı