RX 6700 XT - R5 5550 sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan SrBull
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 491

SrBull

Centipat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
İnovasyonel çiftçi
Arkadaşlar bir bilgisayar buldum, hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kaç para eder?
Screenshot_20240106-215505_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20240106-215501_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20240106-214915_Samsung Internet.jpg

Ekran kartının aynısı bende var. Asusun bu kartında çok sıklıkla coil whine problemi var. Yük altındayken cızırdama oluyor performansa bir zararı yok. Bunun olup olmadığını bir öğren istersen. Onun haricinde kartın soğutması falanda çok iyi. Sürekli kulaklıkla oynadığımdan coil whine problemi olduğunu unutuyorum bile.

Ekran kartının aynısı bende var. Asusun bu kartında çok sıklıkla coil whine problemi var. Yük altındayken cızırdama oluyor performansa bir zararı yok. Bunun olup olmadığını bir öğren istersen. Onun haricinde kartın soğutması falanda çok iyi. Sürekli kulaklıkla oynadığımdan coil whine problemi olduğunu unutuyorum bile.
Bende de dual serisi kart var ve bende de CW var. Ben kulaklık kullanmadığım için illa ki sesi duyuyorum. Performansa etkisi yok tabi ancak sinir bozucu.

22 binle 23 arası.
Monitör dahil mi?

Bütçesi yok o kadar.

Ekran kartının aynısı bende var. ASUS'un bu kartında çok sıklıkla coil whine problemi var. Yük altındayken cızırdama oluyor performansa bir zararı yok. Bunun olup olmadığını bir öğren istersen. Onun haricinde kartın soğutması falanda çok iyi. Sürekli kulaklıkla oynadığımdan coil whine problemi olduğunu unutuyorum bile.

Evet yorumlarda bu durum çok söylenmiş ama genelde OC yapınca ses geldiğini ya da çok az şekilde geldiği yazılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı