27.5 yazmış kral.19k eder gibi.
Yok değmez. Senin bütçen nedir max ne kadar verebilirsin?27.5 yazmış kral.
Yok değmez. Senin bütçen nedir Max ne kadar verebilirsin?
Bende de dual serisi kart var ve bende de CW var. Ben kulaklık kullanmadığım için illa ki sesi duyuyorum. Performansa etkisi yok tabi ancak sinir bozucu.Ekran kartının aynısı bende var. Asusun bu kartında çok sıklıkla coil whine problemi var. Yük altındayken cızırdama oluyor performansa bir zararı yok. Bunun olup olmadığını bir öğren istersen. Onun haricinde kartın soğutması falanda çok iyi. Sürekli kulaklıkla oynadığımdan coil whine problemi olduğunu unutuyorum bile.
Monitör dahil mi?22 binle 23 arası.
Bütçesi yok o kadar.![]()
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
VIEWSONIC 23.8 VIEWSONIC VX2428 IPS 0.5MS 180MHZ 2XHDMI 1XDP FHD 1920X1080 HOPARLÖR ÇERÇEVESİZ FREESYNC GAMING VESA SİYAH
VIEWSONIC 23.8 VIEWSONIC VX2428 IPS 0.5MS 180MHZ 2XHDMI 1XDP FHD 1920X1080 HOPARLÖR ÇERÇEVESİZ FREESYNC GAMING VESA SİYAHwww.uzmanlarpc.com
Ekran kartının aynısı bende var. ASUS'un bu kartında çok sıklıkla coil whine problemi var. Yük altındayken cızırdama oluyor performansa bir zararı yok. Bunun olup olmadığını bir öğren istersen. Onun haricinde kartın soğutması falanda çok iyi. Sürekli kulaklıkla oynadığımdan coil whine problemi olduğunu unutuyorum bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.