RX 6700 XT R5 5600 sistem 27 bin TL'ye alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam arkadaşlar arkadaş kazıklanmak istiyor demek ki boş verin.

Tamam kardeş at 27 k ya görselligi saglam ve performansı ıyı bır sıstem attıgınız sıstemlerın cogunda M.2 bıle ekli degıl duz 8 X X 2 RAM takılmıs sadece ekran kartı ıyı oluyor. Attıgınız sıstemlerı dümdüz siyah kasanın ıcıne ekran kartını koymuslar. Alın sıze sıstem demısler. 27 k verdıgım kasada gorsellık de onemlı olacak tabii ki de az para mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuraya bak gene secsem bazı şeyleri 26 27 k ya gelıcek düz kasa insan 25 k verıp RGB'sız sıstem alır mı enayı gıbı sadec 3070 t var diye o zaman gıdıp sadece ekran kartı alayım :DD atıcaksın barı görselligi saglam bir şey at 25k verıp duz sıyak kutu al mıyım?

Niye insanlar cıvıl cıvıl yansın istiyor yaşadığımız ülkenin ekonomisi belli sırf RGB olsun diye 4 5K fazla vermezdim ben kasaya.

Ayrıca sadece 3070 Ti yok 12.nesil işlemci DDR5 uyumlu bir sistem bu ileride cebinden ekstra işlemci masrafı çıkmayacak :)

Hacı kötü marka dedıgın markayı ben 2019 dan kasasını kullanıyorum hala canavar gibi
Tamam onu kabul edelim. Buraya bir soru sormuşsun ve bende cevapladım. Şimdi bunun üstüne, sistemdeki ürünleri tek tek aratıp, fiyatlarına bir bak bakalım. Dediklerimiz doğru mu yanlış mı ? Elinin altında internet var ve aratmak zor değil dümdüz yazsan bile fiyatlarını göreceksin.

Ekran kartını RX 6800 XT yapsan bile aynı fiyata geliyor.

XFX adamı yarı yolda bırakır bıraktı da gözümle gördüm.

Niye insanlar cıvıl cıvıl yansın istiyor yaşadığımız ülkenin ekonomisi belli sırf RGB olsun diye 4 5K fazla vermezdim ben kasaya.

Ayrıca sadece 3070 Ti yok 12.nesil işlemci DDR5 uyumlu bir sistem bu ileride cebinden ekstra işlemci masrafı çıkmayacak :)

27k bütçem cıvıl cıvıl yanmadıktan sonra ıcınde 3080 Ti olsa da benım tatmin etmez.

XFX adamı yarı yolda bırakır bıraktıda gözümle gördüm.

27k bütçem cıvıl cıvıl yanmadıktan sonra ıcınde 3080 Ti olsa da benım tatmin etmez.

Tamam kardeşim o zaman 27 bine 1080p oynarsın çoğu oyunu şahsen ben 27k verip rahat rahat 2K da dropsuz vs oynamayacaksam enayi gibi hissederdim.

27k bütçem cıvıl cıvıl yanmadıktan sonra ıcınde 3080 Ti olsa da benım tatmin etmez

İstemenize saygısızlık etmiyorum ama bu size attığımız sistemler yeri geliyor firmalara yalvarılarak bütçesi fazla olmayanlar iyi sistem alsın diye uğraşılıp toplanmış sistemler o attığım 3070 Ti'lı sistemi tek tek toplayın bakayım ölüsü 5 6K daha fazla vereceksiniz sırf ışıklı olsun diye değmez.

İstemenize saygısızlık etmiyorum ama bu size attığımız sistemler yeri geliyor firmalara yalvarılarak bütçesi fazla olmayanlar iyi sistem alsın diye uğraşılıp toplanmış sistemler o attığım 3070 Ti'lı sistemi tek tek toplayın bakayım ölüsü 5 6K daha fazla vereceksiniz sırf ışıklı olsun diye değmez.
Bana göre ferrari almışsın ama üstü acılmıyor gibi 5 lıra daha veririm üstüde acılır görüntü benim için dışarıda yaşadıgım hayattada boyledır

Bana göre Ferrari almışsın ama üstü acılmıyor gibi 5 lıra daha veririm üstüde acılır görüntü benim için dışarıda yaşadıgım hayattada boyledır

Umarım bulursunuz uygun fiyata ama sonra oyunlarda kasma yaşarsanız parçaları yükseltmeye kalkmayın iş işten geçmiş olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı