RX 6700 XT R5 5600 sistem donuyor

xxbsyxx3006

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kİngston 500 gb m2 ssd harddisk 1tb
Ekran kartı
Rx 6700 xt
Anakart
asus rog 550f gaming
İşlemci
ryzen 5600
Merhaba, oyun oynarken oyun donuyor, gelip gidiyor. Alt+Tab atamıyorum, atınca orada da donuyor, gelip gidiyor. Kapat-aç yapmadan düzelmiyor. PC'yi bir şey indirirken PC direkt donuyor, gelip gelip gidiyor, hareket ettiremiyorum. Format atınca düzeliyor ancak 1 ay falan sonra yine aynısı olmaya başlıyor. Aktif olarak 1 senedir yaşıyorum bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım sağlamsa sıfırsa sıkıntı yazılım yakışması ekran kartı driveri gibi geldi AMD RX serisi şaşırtmıyor donanım uyumu olmadı mı sıkıntı çıkarıyor bu seri farklı driver dene.

Şu an yeniden format attım Windows 11 kurdum düzeldi ama 1 2 ay sonra yine aynısı yaşıyorum ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum SSD'ye bir şey indirirken deliriyordu PC error scan falan yaptım ama hiçbir şey çıkmadı çözemedim

Şu an yeniden format attım Windows 11 kurdum düzeldi ama 1 2 ay sonra yine aynısı yaşıyorum ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum SSD'ye bir şey indirirken deliriyordu PC error scan falan yaptım ama hiçbir şey çıkmadı çözemedim.

CrystalDiskInfo ile SSD sağlığını bir kontrol edin.

BIOS sürümün ve BIOS'ta RAM ve CPU değerleri ne şekilde ? Hiç oynadın mı ? Bu testleri yapıp sonuçları at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı