RX 6700 XT sistem 15.500 TL'ye alınması mantıklı mı?

Bilmiyorum daha iyi sistemler bulunabilir bence birazcık daha araştır çünkü şu an indirimde değil gördüğüm kadarıyla o yüzden bu paraya hayatta değmez fiyatı çok fazla yani bu fiyat bandında 3060 Ti ya da belki biraz zorlarsan 3070 bulabilirsin ama kesinlikle neredeyse 22.000 TL'ye değmez yani.

Bilmiyorum daha iyi sistemler bulunabilir bence birazcık daha araştır çünkü şu an indirimde değil gördüğüm kadarıyla o yüzden bu paraya hayatta değmez fiyatı çok fazla yani bu fiyat bandında 3060 Ti ya da belki biraz zorlarsan 3070 bulabilirsin ama kesinlikle neredeyse 22.000 TL'ye değmez yani.
Hocam 15.500'ken aldım zaten. Fikir danışma amaçlı sordum.

Hocam 15.500'ken aldım zaten. Fikir danışma amaçlı sordum.
Ben şu anki fiyatına göre söyledim ama sen eğer indirimdeyken almışsan bence değer o fiyata çünkü ekran kartı fiyatları hala çok yüksek ben sadece kasayı sevemedim anakartın da Orta seviye sayılır kısmen hani en azından işini görebilir keza işlemcinde aynı şekilde kötü değil ama çok iyi de değil işlemci ekran kartı güzel seni uzun bir süre idare eder ama bu fiyatlara normal yani bence.

Yani bu bütçede sadece İtopya'da 3060 ve 5500'lü sistem vardı bu daha mantıklı geldi bana.

Şimdi bu ne yapmak istediğine göre değişir çünkü oyun oynuyacaksan şu anki ekran kartın daha iyi performans verir ama tasarım ve render alacaksan 3060 daha iyi çünkü ekran çekirdeği sayısı daha fazla ve diğerine göre daha az enerji tüketiyor.

Şimdi bu ne yapmak istediğine göre değişir çünkü oyun oynuyacaksan şu anki ekran kartın daha iyi performans verir ama tasarım ve render alacaksan 3060 daha iyi çünkü ekran çekirdeği sayısı daha fazla ve diğerine göre daha az enerji tüketiyor.

3060 daha iyi olması oyun tarafında imkansız 6700XT ezer.

Hocam bu arada RX6700XT 3070 e denk bir kart ve arkadaş 15.500 gibi gayet uygun bir fiyata almış.

Sistemi saat 10'da görünce bayağı beğendim. Anakartında 4 RAM slotu var en azından hazır sistem olduğu için ucuz anakart koymamışlar. Ekran kartı, kasa, SSD(idare eder), tek kötüsü işlemci gibi geliyor aradaki 1100TL'ye 5600 alınır mı? Onda bayağı takıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı