RX 6700 XT sistem alınır mı?

Feix

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart SSD PSU hatta kasanın bile değişmesi lazım ayrıca 5600 için stok soğutucu yeterli gelmiyor kule tipi soğutucu alınmalı.
kısacası Çok masraf çıkar.

Hocam PSU net değişmeli onun haricinde bütçeyi aşmıyorsa linkte bulunan sistemde olabilir en azından diğer sistemin parçalarını değiştirmektense daha uyguna gelir (isterseniz daha uygun fiyatlı bir kaç sistem atabilirim ancak 6700XT kadar güçlü olmaz ekran kartı)

Anakart modeli belli sistemin. Atom PSU nedir?
Neresi alınır bu sistemin?
Anakart gayet güzel OC yapmayacaksa. Antec PSU'lardan şikayet eden hiç duymadım ama kaliteli bir model değil fiyatına göre kabul edilebilir niye alınmasın?
Fiyatına göre iyi sistem. Ekran kartı ve işlemciye bütçe ayırıp diğer parçaları giriş seviyesi seçmişler.

Anakart gayet güzel OC yapmayacaksa. Antec PSU'lardan şikayet eden hiç duymadım ama kaliteli bir model değil fiyatına göre kabul edilebilir niye alınmasın?
Fiyatına göre iyi sistem. Ekran kartı ve işlemciye bütçe ayırıp diğer parçaları giriş seviyesi seçmişler.
Hocam yer yer kaliteli dediğimiz markalar bile kafa ağrıtıyor, şahsen söz konusu markayı kullanmadım ancak tehlikeye girmeye ne gerek var? Gerekirse 6600 sahibi bir sistem alıp kaliteli parçalar tercih etmek bilgi sahibi olmadığımız bir sistem tercih etmekten çok daha mantıklı duruyor.

Hocam yer yer kaliteli dediğimiz markalar bile kafa ağrıtıyor, şahsen söz konusu markayı kullanmadım ancak tehlikeye girmeye ne gerek var? Gerekirse 6600 sahibi bir sistem alıp kaliteli parçalar tercih etmek bilgi sahibi olmadığımız bir sistem tercih etmekten çok daha mantıklı duruyor.
Bence de arkadaş biraz bütçeyi arttırıp attığınız sistemi alabilirse daha iyi olur tabi. Sistemi iyi fiyata getireceğiz diye bazen biraz düşük kalite ürünler kullanılabiliyor. Ancak alınmayacak sistem değil. Alınır mı alınır ama ben de tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı