RX 6700 XT sistemde GPU usage 0'a düşüyor

F1LTHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim neredeyse 1 yıllık, güncel her oyunu rahatça oynatabiliyor ve bu zamana kadar da çok bu tarz stutter olayı usage olayı yaşamamıştım, FiveM ve Call of Duty MW3 reboot oynarken başıma geliyor sadece şu anlık, bilgisayarım ve sesler bir anda kasmaya başlıyor, Discord'da arkadaşlarımla konuşurken onların sesi de böyle kasar gibi geliyor ayrıyeten grafiklerde pikselleşiyor, Sam'i kapattım, global C State'i kapattım fanlarımı özel olarak AMD Software'dan ayarladım, denilen ve genel olarak çözüm kabul edilen her şeyi yaptım ama ne yaptıysam hiçbir sonuç elde edemedim, sistemimi aşağı bırakıyorum.

Ekran kartı: Sapphire Pulse AMD 6700XT.
İşlemci: Ryzen 7 5800X.
Anakart: MSI B450M-A Pro Max.
RAM: Corsair 8+8 3200MHz.

Kurulu sürücüyü güvenli modda DDU ile kaldırıp 2024 de çıkan son sürücüyü kur, 24.12.1 sürümü. Bu arada kullandığın PSU ne?

BIOS'u da sıfırla, sadece XMP açık kalsın.

Kurulu sürücüyü güvenli modda DDU ile kaldırıp 2024 de çıkan son sürücüyü kur, 24.12.1 sürümü. Bu arada kullandığın PSU ne?
Hem son sürücüyü hem sorunsuz olarak kabul edilen eski sürücüyü ddu ile temizleyip kurdum sonuç değişmedi, power supply'ım High Power HPE-700BR A12S

Bios Ayarlarını sıfırlarım, ama bi etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu zamana kadar hiç oynamamıştım ve yoktan var oldu denilebilir.

Hem son sürücüyü hem sorunsuz olarak kabul edilen eski sürücüyü ddu ile temizleyip kurdum sonuç değişmedi, power supply'ım High Power HPE-700BR A12S

Bios Ayarlarını sıfırlarım, ama bi etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu zamana kadar hiç oynamamıştım ve yoktan var oldu denilebilir.

24.12.1 sürümünü öneririm bende çok stabil çalışıyor 6750 XT kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı