Bu modelini alacağım RX 6700 XT'nin. Fakat bu siyah ekran, WattMan hataları gerçekten gözümü korkutmuyor değil. Sizce RTX 3060'a yönelmek daha mı mantıklı?
Ha bu arada hazır sistem olarak alacağım, sistem ise bu. Tabii birkaç özelleştirme yaptım.
Sistem özellikleri: ASUS Dual OC12 GB RX6700 XT. AMD Ryzen 5 5600. G.Skill Trident Z 8x2 16 GB 3600MHz Seasonic 750W Gold PSU. ASUS TUF X570 Plus Wi-Fi Sorunum şöyle, genelde Minecraft oynarken (yüksek ayarlar, bsl shader) yaşıyorum sorunu. Forza Horizon 5'te vs. herhangi bir sorun yok. Ekran...
Selamlar, ekran kartını garantiye yolladım ve sorunsuz olduğunu söylediler, geri gönderdiler. Sorun nedir bilemiyorum. Ekran kartı RTX 3060 Dual. Takılı iken herhangi bir oyuna girdiğimde 5 10 dakika içerisinde sistem kilitleniyor ve siyah ekran oluyor. 15 saniye sonra reset atıyor. Normal...
Asus AMD Radeon RX 6750 XT ROG Strix OC ROG-STRIX-RX6750XT-O12G-GAMING 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
XFX AMD Radeon RX 6750 XT Speedster QICK319 Ultra RX-675XYLUDP 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Öneririm hocam o kart muadili olarak. Gigabyte olan model çok albenili duruyor. Harici olarak bir sorun yaşamazsınız.
Bu modelini alacağım RX 6700 XT'nin. Fakat bu siyah ekran, WattMan hataları gerçekten gözümü korkutmuyor değil. Sizce RTX 3060'a yönelmek daha mı mantıklı?
Ha bu arada hazır sistem olarak alacağım, sistem ise bu. Tabii birkaç özelleştirme yaptım.
Benim bildiğim o kart 3060 ti olanına denk sorun yaşayan da var yaşamayan da bence alın sorun olmaz paranız varsa nvidia alabilirsiniz kendi tercihiniz
Hocam çıkarır deriz çıkarmaz, çıkarmaz deriz çıkarır. Artık şu "AMD problemlidir" önyargısı kırılmalı. Cidden kırılmalı, sene olmuş 2023.
6700 XT dediğiniz kart bir hayli güçlü bir karttır. Üreticisi AMD'dir. Köklü bir firmadır, sağlam bir firmadır. Bu ve bunun alt/üst modelini kullanan milyonlarca insan var. Hocam sizce sorun çıkarır mı? Buna kendiniz cevap verin. Ya da gidin çöp kutusuna bakın sürekli herkes 6700 XT'lerini çöpe mi atmış.
Demek istediğim 6700 XT sorunludur deriz veya fanboy arkadaşlar sorunludur der NVIDIA aldırır. Elektronik işleri tamamen şans olduğu için sizin de şansınıza problemli bir kart gelir bu sefer kafanızı duvarlara vurursunuz.
Ben 1 senedir 6600 XT kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. (Ekran kartı için söylüyorum) Gönül rahatlığıyla 6700 XT alabilirsiniz.
Benim bildiğim o kart 3060 Ti olanına denk sorun yaşayan da var yaşamayan da bence alın sorun olmaz paranız varsa NVIDIA alabilirsiniz kendi tercihiniz.
Hocam çıkarır deriz çıkarmaz, çıkarmaz deriz çıkarır. Artık şu "AMD problemlidir" önyargısı kırılmalı. Cidden kırılmalı, sene olmuş 2023.
6700 XT dediğiniz kart bir hayli güçlü bir karttır. Üreticisi AMD'dir. Köklü bir firmadır, sağlam bir firmadır. Bu ve bunun alt/üst modelini kullanan milyonlarca insan var. Hocam sizce sorun çıkarır mı? Buna kendiniz cevap verin. Ya da gidin çöp kutusuna bakın sürekli herkes 6700 XT'lerini çöpe mi atmış.
Demek istediğim 6700 XT sorunludur deriz veya fanboy arkadaşlar sorunludur der NVIDIA aldırır. Elektronik işleri tamamen şans olduğu için sizin de şansınıza problemli bir kart gelir bu sefer kafanızı duvarlara vurursunuz.
Ben 1 senedir 6600 XT kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. (ekran kartı için söylüyorum) gönül rahatlığıyla 6700 XT alabilirsiniz.
Geçtiğimiz Kasım ayında Nitro+ 6700XT aldım. Bir iki defa WattMan hatası, iki defa da siyah ekran sorunu yaşadım. Araştırınca ufacık bir miktar undervolt yaparak hepsinden kurtuldum. 1200mV tan 1175mV a çektim voltajı ve sorunlar çözüldü. Ben şuan ki performansından memnunum. undervolt yaptığınız için VRAM e de ufsk bir overclock uygulayıp dengeyi oturtabilirsiniz. Kart r5 5600 ile GoW u bana 2k Ultra da 70-90 arası oynattı. Kasamın hava akışı iğrenç olduğu için 75-80 arası oynuyordu sıcaklığı. Bir de kasanın dibine kulak dayayınca anlaşılacak kadar az bir coilwhine var. Ben performansından çok memnunum tavsiye ederim. Çünkü sorunlar çözülemeyen kronik arızalar değil.