RX 6700 XT sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Xestra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 7.235

Xestra

Hectopat
Daha fazla  
Bu modelini alacağım RX 6700 XT'nin. Fakat bu siyah ekran, WattMan hataları gerçekten gözümü korkutmuyor değil. Sizce RTX 3060'a yönelmek daha mı mantıklı?
Ha bu arada hazır sistem olarak alacağım, sistem ise bu. Tabii birkaç özelleştirme yaptım.

Siyah ekran hatası her kartla alınabilecek bir ihtimal değil mi zaten neden 6700 XT özeline yazdın anlamadım. 3060'la da alabilirsin 6700 XT ile de.

Veya:

Veya:

Öneririm hocam o kart muadili olarak. Gigabyte olan model çok albenili duruyor. Harici olarak bir sorun yaşamazsınız.

Bu modelini alacağım RX 6700 XT'nin. Fakat bu siyah ekran, WattMan hataları gerçekten gözümü korkutmuyor değil. Sizce RTX 3060'a yönelmek daha mı mantıklı?
Ha bu arada hazır sistem olarak alacağım, sistem ise bu. Tabii birkaç özelleştirme yaptım.
Benim bildiğim o kart 3060 ti olanına denk sorun yaşayan da var yaşamayan da bence alın sorun olmaz paranız varsa nvidia alabilirsiniz kendi tercihiniz

Hocam çıkarır deriz çıkarmaz, çıkarmaz deriz çıkarır. Artık şu "AMD problemlidir" önyargısı kırılmalı. Cidden kırılmalı, sene olmuş 2023.

6700 XT dediğiniz kart bir hayli güçlü bir karttır. Üreticisi AMD'dir. Köklü bir firmadır, sağlam bir firmadır. Bu ve bunun alt/üst modelini kullanan milyonlarca insan var. Hocam sizce sorun çıkarır mı? Buna kendiniz cevap verin. Ya da gidin çöp kutusuna bakın sürekli herkes 6700 XT'lerini çöpe mi atmış.

Demek istediğim 6700 XT sorunludur deriz veya fanboy arkadaşlar sorunludur der NVIDIA aldırır. Elektronik işleri tamamen şans olduğu için sizin de şansınıza problemli bir kart gelir bu sefer kafanızı duvarlara vurursunuz.

Ben 1 senedir 6600 XT kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. (Ekran kartı için söylüyorum) Gönül rahatlığıyla 6700 XT alabilirsiniz.

Benim bildiğim o kart 3060 Ti olanına denk sorun yaşayan da var yaşamayan da bence alın sorun olmaz paranız varsa NVIDIA alabilirsiniz kendi tercihiniz.

Hocam NVIDIA aldığım zaman SSD, PSU veya işlemci soğutucu gibi eklemelere bütçe kalmıyor.
O yüzden AMD'ye yönelmek zorunda kaldım şu anda.

Hocam çıkarır deriz çıkarmaz, çıkarmaz deriz çıkarır. Artık şu "AMD problemlidir" önyargısı kırılmalı. Cidden kırılmalı, sene olmuş 2023.

6700 XT dediğiniz kart bir hayli güçlü bir karttır. Üreticisi AMD'dir. Köklü bir firmadır, sağlam bir firmadır. Bu ve bunun alt/üst modelini kullanan milyonlarca insan var. Hocam sizce sorun çıkarır mı? Buna kendiniz cevap verin. Ya da gidin çöp kutusuna bakın sürekli herkes 6700 XT'lerini çöpe mi atmış.

Demek istediğim 6700 XT sorunludur deriz veya fanboy arkadaşlar sorunludur der NVIDIA aldırır. Elektronik işleri tamamen şans olduğu için sizin de şansınıza problemli bir kart gelir bu sefer kafanızı duvarlara vurursunuz.

Ben 1 senedir 6600 XT kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. (ekran kartı için söylüyorum) gönül rahatlığıyla 6700 XT alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, şans işi biraz da dediğiniz gibi.

Geçtiğimiz Kasım ayında Nitro+ 6700XT aldım. Bir iki defa WattMan hatası, iki defa da siyah ekran sorunu yaşadım. Araştırınca ufacık bir miktar undervolt yaparak hepsinden kurtuldum. 1200mV tan 1175mV a çektim voltajı ve sorunlar çözüldü. Ben şuan ki performansından memnunum. undervolt yaptığınız için VRAM e de ufsk bir overclock uygulayıp dengeyi oturtabilirsiniz. Kart r5 5600 ile GoW u bana 2k Ultra da 70-90 arası oynattı. Kasamın hava akışı iğrenç olduğu için 75-80 arası oynuyordu sıcaklığı. Bir de kasanın dibine kulak dayayınca anlaşılacak kadar az bir coilwhine var. Ben performansından çok memnunum tavsiye ederim. Çünkü sorunlar çözülemeyen kronik arızalar değil.

Saygılar sevgiler.

Hocam NVIDIA aldığım zaman SSD, PSU veya işlemci soğutucu gibi eklemelere bütçe kalmıyor.
O yüzden AMD'ye yönelmek zorunda kaldım şu anda.

Teşekkürler hocam, şans işi biraz da dediğiniz gibi.
Bu arada şans işi falan ama 3060, 6700 XT'ye kafa tutabilecek bir kart değildir bunu da göz önünde bulundurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı