O zaman bir tık pahalı gibi.Klavye ve fare içinde değil hocam. Monıtor ve kulaklık var.
O zaman bir tık pahalı gibi.Klavye ve fare içinde değil hocam. Monıtor ve kulaklık var.
evet dogru dıyorsun ama monıtor ve kulaklık dahil
Kulaklıkve monitör’ün toplam fiyatı 4 bin lira 29k’ya yine daha iyi bir sistem alınmaz mı?Klavye ve fare içinde değil hocam. Monıtor ve kulaklık var.
Bunları al.Asıl attığın sistemin ne kadar gereksiz bu sistemden anlayabilirsin.
Yanına da bunları alırsın.![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ssd'ye değil hocam sistem alınabilir yazmışsınız da aynı fikir de değildim o yüzden attım.
Niye alınmasın ki anlamadım, sistem güzel pahalı sadece.Ssd'ye değil hocam sistem alınabilir yazmışsınız da aynı fikir de değildim o yüzden attım.
Güzel olduğu için alma diyoruz kardeşim. Fiyatı güzel onu diyoruz.Niye alınmasın ki anlamadım, sistem güzel pahalı sadece.
Kart kendini az kullanacak çünkü.Anladım kusura bakmayın,neden 1080 kullanırsa fps düşecek.
Hocam yanlış anlamayın ama testlerde 1080p fark atıyor 2k’ya anlamadım tam.Kart kendini az kullanacak çünkü.
İşlemci ağırlıklı oyunlarda o fark tersine döner.Hocam yanlış anlamayın ama testlerde 1080p fark atıyor 2k’ya anlamadım tam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.