RX 6700 XT vs RTX 3080 vs RTX 3080 Ti sistem

Kusura bakmayın 4090 dışındakiler aklımdan tamamen çıkmış. Evet alınabilir haklısınız. Tahmini ne zaman çıkar bahsi geçen kartlar?
4000 serisinin eli kulağında, 7000 serisi biraz daha sonra çıkar. Fakat sonradan aklıma geldi 4080 ile o bütçeye sistem toplayamayabilirsiniz. Piyasadan pek haberim yok, farklı bir konu açıp 4080 sistemin tahmini ne kadar tutacağını bir sorun. Bütçeye monitör dahil olup olmadığını da söylerseniz iyi olur.

Hazır sistem bunları bulabildim. F/P kategorisinde değerlendirmenizi rica edeceğim.

Arkadaşınız 3-4 seneden sonra değiştiririm falan diyorsa RX 6700 XT olan sistem yeterli olacaktır zaten yayın vs. açmayacak diyorsunuz sadece oyun falan oynayacaksa gereksiz o kadar para vermek. F/P sordunuz diye onu önerdim yoksa tabii ki de diğer sistemler daha performanslı.

Arkadaşınız 3-4 seneden sonra değiştiririm falan diyorsa RX 6700 XT olan sistem yeterli olacaktır zaten yayın vs. açmayacak diyorsunuz sadece oyun falan oynayacaksa gereksiz o kadar para vermek. F/P sordunuz diye onu önerdim yoksa tabii ki de diğer sistemler daha performanslı.
Bütçesi var. Ve arkadaşlar kaanflixi önerdi. 3-4 seneden sonra değiştirmek gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum. Sizce kaanflix alınır mı? Fiyatına değer mi? Veyahut 4000 serisini mi beklemeli?

Bütçesi var. Ve arkadaşlar kaanflixi önerdi. 3-4 seneden sonra değiştirmek gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum. Sizce kaanflix alınır mı? Fiyatına değer mi? Veyahut 4000 serisini mi beklemeli?

Bence alınır ama o ekran kartına o işlemci az kaçmış gibi anakartta giriş seviyesi. İşlemci için ben olsam o karta en az bir R7 5800X takardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı