RX 6700 XT WattMan hatası

242151

Kilopat
Bilgisayarı açtım, 10-15 dk dinlendim, bilgisayar başına geçtim, bir baktım WattMan bildirimi gelmiş. Windows 5 dk sonra ekranı kapatıyor (siyah ekran oluyor), ondan mı oldu diye düşündüm. Oyun oynarken ve günlük kullanımda bir sıkıntı çıkmıyor. Ekran kartım RX 6700 XT. Bir sorun yaratır mı bu WattMan ayarlarını sıfırlaması?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aynı kartı kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum ve en ilginci ise twitter girince ekran böyle kararıyor gidip geliyor sonra siyah ekran geliyor. Oyun oynarken falan sorun olmuyor.

Bilgisayarı açtım, 10-15 dk dinlendim, bilgisayar başına geçtim, bir baktım WattMan bildirimi gelmiş. Windows 5 dk sonra ekranı kapatıyor (siyah ekran oluyor), ondan mı oldu diye düşündüm. Oyun oynarken ve günlük kullanımda bir sıkıntı çıkmıyor. Ekran kartım RX 6700 XT. Bir sorun yaratır mı bu WattMan ayarlarını sıfırlaması?

Merhaba aynı kartı kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum ve en ilginci ise twitter girince ekran böyle kararıyor gidip geliyor sonra siyah ekran geliyor. Oyun oynarken falan sorun olmuyor.

Öncelikle DDU ile sürücü silip en güncel sürümü yükleyin,bunu yaparken Windows uptade kapatın. Herhangi bir voltaj ayarı veya oc işlemi yaptıysanız sıfırlayın. Oyun içinde problem yok demişsiniz, Google Chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı devredışı bırakın.

Klasik Radeon hataları desenize :)

Sayılabilir ama 6000 serisinde çok daha nadir ve donanımsal bir sorun olmadıkça kolayca çözülüyor.

Hocam ben hiç riske atmam, NVIDIA taraftarıyım. Birazcık da fanboyluk var sanırım.

Hocam ben hiç riske atmam, NVIDIA taraftarıyım. Birazcık da fanboyluk var sanırım.

Yani. Mesela eşit fiyatta ise bende 6700 yerine 3060 Ti tercih ederim ama aradaki fiyat farkı genelde çok fazla oluyor,f/p açısından AMD çok daha üstün. Zaten devasa sorunlar olmuyor hallediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı