RX 6700XT 2K'da götürür mü?

Kart yanımda şu an ve 1440p kullandım. Kullanan birinden nasıl iyi bilebilirsin ki?

Kart 2K için alınmaz ama 2K oynacaksan medium-high karışık oynatıyor.
Tamam kral oynatır ama low ayarlarda rtx 3060'da oynatır 2K anlatabiliyor muyum. Konu sahibi en yüksek ayarlar 60fps oynatır mi demiş sorusunda, sizin oynatır demeniz saçmalık. Ayrıca benden daha iyi nasıl bilebilirsin demişsin attım işte video kendin görüyorsun :D.

Son düzenleme:
Tamam kral oynatır ama Low ayarlarda RTX 3060'da oynatır 2K anlatabiliyor muyum? Konu sahibi en yüksek ayarlar 60FPS oynatır mı demiş sorusunda, sizin oynatır demeniz saçmalık. Ayrıca benden daha iyi nasıl bilebilirsin demişsin attım işte video kendin görüyorsun :D.

Benden nasıl iyi bilebilirsin demedim. Kullanan birinden daha iyi nasıl bilebilirsin dedim. Ayrıca Low falan saçmalama lütfen. Yine söylüyorum 2K için alınmaz ama geçici olarak 2K'da oynarsın üzmez.

Benden nasıl iyi bilebilirsin demedim. Kullanan birinden daha iyi nasıl bilebilirsin dedim. Ayrıca Low falan saçmalama lütfen. Yine söylüyorum 2K için alınmaz ama geçici olarak 2K'da oynarsın üzmez.
Ee peki ben ne yazmışım ilk mesajda? Birkaç seneye oynatmaz demişim 2K, şuan kendin de geçici olarak oynatır yazıyorsun?

Sağ olun arkadaşlar uygun bir fiyat yakalarsam 2K alacağım. Olmadı FHD devam.

2K görüntü kalitesi FHD göre çok daha iyi biraz da iyi bir monitör alırsan çok ciddi farkı görürsün. Tabii mevcut ekran kartın 2K için çok uygun değil ama ileride ekran kartını değiştirmek çok daha kolay olur monitör değiştirmekten.

2K görüntü kalitesi FHD göre çok daha iyi biraz da iyi bir monitör alırsan çok ciddi farkı görürsün. Tabii mevcut ekran kartın 2K için çok uygun değil ama ileride ekran kartını değiştirmek çok daha kolay olur monitör değiştirmekten.
Evet 2K almaya iten en büyük sebep o ileride sistemi yükselttiğimde tekrar monitör bakmak zorunda kalmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı