RX 6700XT 2K'da götürür mü?

SiyahDranza

Decapat
Daha fazla  
İyi günler monitörüm bozulduğu için yeni monitör almak istiyorum, ekran kartım 6700XT kart çıktığı zaman için 2K'da giriş seviyesi bir kart ben sadece hikayeli oyun oynuyorum öyle sürekli her çıkan oyunu oynayan birisi de değilim.

Alacağım monitör 2K mı olmalı yine FHD'den devam mı etmeliyim karar veremedim. AAA oyunlar oynarken 2K monitör ile en yüksek ayarlarda 60 FPS'in altına düşer miyim? FHD alsam hikayeli oyunlarda yüksek FPS'in bir faydası oluyor mu?

İş yapar. RTX 3070 ile 2k kullanıyorum ve çok mutluyum. Kartlarımız kas gücü olarak denk sayılır, hatta seninki vram avantajı ile bir tık daha iyi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın günümüzün en fazla sistem isteyen oyunlarından Wukong, 2K ve optimize ayarlarda en yüksek ayarlar bile değil fps 40 ile 50 arasında değişiyor. 2 yıla bundan çok daha sistem isteyen oyunlar çıkacak, dediğim gibi kartın 2K'da ömrü tükendi sayılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bakın günümüzün en fazla sistem isteyen oyunlarından Wukong, 2K ve optimize ayarlarda en yüksek ayarlar bile değil FPS 40 ile 50 arasında değişiyor. 2 yıla bundan çok daha sistem isteyen oyunlar çıkacak, dediğim gibi kartın 2K'da ömrü tükendi sayılır.

Wukong'un optimizasyonu iyi değil.

RX6700 XT ile 1440p oynadım.

Gayet götürür. GTA 6'yı da ayar kısarak rahat oynatacaktır.

Bunu bilemezsiniz.

öyle sürekli her çıkan oyunu oynayan birisi de değilim.

Bakın günümüzün en fazla sistem isteyen oyunlarından Wukong, 2K ve optimize ayarlarda en yüksek ayarlar bile değil fps 40 ile 50 arasında değişiyor. 2 yıla bundan çok daha sistem isteyen oyunlar çıkacak, dediğim gibi kartın 2K'da ömrü tükendi sayılır.

Zaten konu sahibinin böyle bir beklentisi yok?

Zaten konu sahibinin böyle bir beklentisi yok?
Var,
1746879778915.png

Altını bile çizdim.

Wukong'un optimizasyonu iyi değil.

RX6700 XT ile 1440p oynadım.

Dostum hiçbir oyunun optimizasyonu iyi değil. Wukong hardware RT bile istemiyor ona rağmen bu kadar düşük FPS alıyor. Doom 3, AC Shadows, indiana jones gibi yeni nesil oyunlar minimum sistem gereksinime RTX 2060 Super yazmaya başladı bile. Yani demem o ki bu kartın 2K çözünürlüğünde geleceği yok hatta şuan bile yeni oyunları 2K 60FPS çalıştıramıyor.

Son düzenleme:
Var,
Eki Görüntüle 2487991
Altını bile çizdim.

Dostum hiçbir oyunun optimizasyonu iyi değil. Wukong hardware RT bile istemiyor ona rağmen bu kadar düşük FPS alıyor. Doom 3, AC Shadows, indiana jones gibi yeni nesil oyunlar minimum sistem gereksinime RTX 2060 Super yazmaya başladı bile. Yani demem o ki bu kartın 2K çözünürlüğünde geleceği yok hatta şu an bile yeni oyunları 2K 60FPS çalıştıramıyor.

Kart yanımda şu an ve 1440p kullandım. Kullanan birinden nasıl iyi bilebilirsin ki?

Kart 2K için alınmaz ama 2K oynacaksan medium-high karışık oynatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı