SqueS
Kilopat
Arkadaşlar merhaba. 2.el 6700XT aldım FurMark sonuçları sizce nasıl bir sıkıntı var mı? Param Güvende ile aldım aksi takdirde iade edebilirim. Teşekkürler şimdiden.
İyi değerler. FurMark tek başına yeterli değildir iadeye karar verip vermemen için. Biraz çeşitli oyunlar oyna, istersen Superposition Benchmark indir onun da testini yap vb.
hocam benim değerler normal mi sence 2k daha az çıkmış.İyi değerler. Furmark tek başına yeterli değildir iadeye karar verip vermemen için. Biraz çeşitli oyunlar oyna, istersen Superposition Benchmark indir onun da testini yap vb.
1070 SLI aynı FPS'yi alıyor.hocam benim değerler normal mi sence 2k daha az çıkmış.
Yani?1070 SLI aynı FPS'yi alıyor.![]()
Bence düşük alıyor senin makine.
2 adet 1070 kartı gücünde alması bence iyi birşey, bugün kurdum sistemi, öğrenmeye çalıştığım şey kartda bir sorun olup olmadığı, konuyla alakasız yazdığınız mesaj.Bence düşük alıyor senin makine.
Aynı kart normalde 12500 civarı puan alıyor, sizde düşük çıkmış onu diyorum. Kartta bir sorun yoktur korkma.2 adet 1070 kartı gücünde alması bence iyi birşey, bugün kurdum sistemi, öğrenmeye çalıştığım şey kartda bir sorun olup olmadığı, konuyla alakasız yazdığınız mesaj.
Sizce düşük alıyorsa neden düşük alıyor ne yapılır, driver mı güncellenmeli bu gibi şeylerin detayını verin lütfen.
Hocam bilgim yok konu sahibinin kartı 119 almış ben 117, siz diyorsunuz 125 alıyor ne yapmak lazım neden düşüktür peki?Aynı kart normalde 12500 civarı puan alıyor, sizde düşük çıkmış onu diyorum. Kartta bir sorun yoktur korkma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.