RX 6700XT FurMark sonuçları nasıl?

• Konuyu başlatan SqueS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.784

SqueS

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. 2.el 6700XT aldım FurMark sonuçları sizce nasıl bir sıkıntı var mı? Param Güvende ile aldım aksi takdirde iade edebilirim. Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    3,1 MB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    183,4 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    37 KB · Görüntüleme: 100
İyi değerler. FurMark tek başına yeterli değildir iadeye karar verip vermemen için. Biraz çeşitli oyunlar oyna, istersen Superposition Benchmark indir onun da testini yap vb.

Hemen yapıp paylaşacağım hocam.

Hocam şöyle bırakayım birazdan RDR2'den görüntü atacağım.
@kino

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 88
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 75
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Bence düşük alıyor senin makine.
2 adet 1070 kartı gücünde alması bence iyi birşey, bugün kurdum sistemi, öğrenmeye çalıştığım şey kartda bir sorun olup olmadığı, konuyla alakasız yazdığınız mesaj.
Sizce düşük alıyorsa neden düşük alıyor ne yapılır, driver mı güncellenmeli bu gibi şeylerin detayını verin lütfen.

2 adet 1070 kartı gücünde alması bence iyi birşey, bugün kurdum sistemi, öğrenmeye çalıştığım şey kartda bir sorun olup olmadığı, konuyla alakasız yazdığınız mesaj.
Sizce düşük alıyorsa neden düşük alıyor ne yapılır, driver mı güncellenmeli bu gibi şeylerin detayını verin lütfen.
Aynı kart normalde 12500 civarı puan alıyor, sizde düşük çıkmış onu diyorum. Kartta bir sorun yoktur korkma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı