Hocam bilgim yok konu sahibinin kartı 119 almış ben 117, siz diyorsunuz 125 alıyor ne yapmak lazım neden düşüktür peki?
Saat hızı ayarlarından olabilir. Bende STRIX vardı.
Hocam bilgim yok konu sahibinin kartı 119 almış ben 117, siz diyorsunuz 125 alıyor ne yapmak lazım neden düşüktür peki?
Anladım hocam birde sisteme başka ne testi yapmamı önerirsiniz bir sorun olup olmadığını anlamak için?Saat hızı ayarlarından olabilir. Bende STRIX vardı.
Anladım hocam bir de sisteme başka ne testi yapmamı önerirsiniz bir sorun olup olmadığını anlamak için?
Zaten fpsi ben değerlendirmedim üstteki hocam fpsden felan bahsetmiş@mertlev konu sahibine yazdığım mesajı tamamen okuyup ve yaptığı testin aynısını yapıp paylaşsaydın. Furmark bir FPS değerlendirme programı değil.
Anladım hocam peki dediklerinize göre benim değerler normal midir?@mertlev skor aldığın min, avg ve max FPS'e göre şekillenir, bu nedenle. Bir skor ve FPS değerlendirmesi için Superposition Benchmark gibi testler yapmalısın. Furmark daha çok sıcaklık ve stabiliteyi test etmek için işlevsel.
Hocam birde aynı işlemci ve aynı ekran kartıyla adam 140-150fps alıyor 1080pde o adamın oynadığı ayarları uyguladım ben 110-120 alıyorum nedendir? @kinoAnladım hocam peki dediklerinize göre benim değerler normal midir?
@540312 senin bir bilgin varmı hocam?Anladım hocam peki dediklerinize göre benim değerler normal midir?
Hocam birde aynı işlemci ve aynı ekran kartıyla adam 140-150fps alıyor 1080pde o adamın oynadığı ayarları uyguladım ben 110-120 alıyorum nedendir? @kino
rdr2 de
Aga kıstas oyun olmasın oyunlara bir güncelleme geliyor FPS artıyor azalıyor. Baz alacağın şey 3DMark puanı olsun.
3Dmark ücretsiz indirmek mümkün mü?Aga kıstas oyun olmasın oyunlara bir güncelleme geliyor FPS artıyor azalıyor. Baz alacağın şey 3DMark puanı olsun.
Geçenlerde indirimde 50 liraydı bir bak istersen.3Dmark ücretsiz indirmek mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.