Ben de aynı model ekran kartını kullanıyorum ve aynı sürücü versiyonunu kullanıyorum. Bende bir sorun yok. Sorunu tam anlatmamışsın ama sanki kullandığın kabloda sorun var gibi. Başka bir kablo denedin mi? Kalitesiz kablolar 120Hz'den yukarıda o tip sorunlar yapıyor.
2.elden satip NVIDIA ekran kartı alıp, bu sorunu kökten çözebilirsin
Şaka bir yana.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu konudan sürücülerini kaldır, ardından geçmek istediğin sürücüyü hangi versiyona geçmek istiyorsan resmi kaynaklardan yükleyebilirsin.
Markası, satın alma tarihi ve garanti durumuna göre 6700XT fiyatları 6000₺ - 7500₺ arasında değişiyor. Bu fiyat bandında Nvidia ekran kartı olarak rahatlıkla bulabileceğiniz 3060Ti mevcut. Biraz derin arayışla 3070 de bulabilmeniz mümkün.Mesela 6700 XT'yi satsam ne alabilirim? NVIDIA ekran kartları daha stabil ve iyi performans veriyor değil mi?
Garantili kutulu rog rx 6750xt ne kadar eder sizce ?Markası, satın alma tarihi ve garanti durumuna göre 6700XT fiyatları 6000₺ - 7500₺ arasında değişiyor. Bu fiyat bandında Nvidia ekran kartı olarak rahatlıkla bulabileceğiniz 3060Ti mevcut. Biraz derin arayışla 3070 de bulabilmeniz mümkün.
Nvidia kartların daha stabil olduğu tabii bir gerçek. Eğer AMD ekran kartında gerçekten sürücü kaynaklı problem yaşadığınızı düşünüyorsanız geçebilirsiniz.
Aynı kart var bende de. Birkaç problemle karşılaştım ama şu an çok şükür bir sıkıntı yok. Ama ilk fırsatta Nvidia'ya geçeceğim. AMD ile olacak iş değil. Hele ki son 2 ayda kafayı yedi millet hangi sürücüyü kuracağım diye düşüne düşüne.
NVIDIA'da yazılım ve sürücü sorunları yok zaten. (!)Markası, satın alma tarihi ve garanti durumuna göre 6700XT fiyatları 6000₺ - 7500₺ arasında değişiyor. Bu fiyat bandında Nvidia ekran kartı olarak rahatlıkla bulabileceğiniz 3060Ti mevcut. Biraz derin arayışla 3070 de bulabilmeniz mümkün.
Nvidia kartların daha stabil olduğu tabii bir gerçek. Eğer AMD ekran kartında gerçekten sürücü kaynaklı problem yaşadığınızı düşünüyorsanız geçebilirsiniz.
Aynı kart var bende de. Birkaç problemle karşılaştım ama şu an çok şükür bir sıkıntı yok. Ama ilk fırsatta Nvidia'ya geçeceğim. AMD ile olacak iş değil. Hele ki son 2 ayda kafayı yedi millet hangi sürücüyü kuracağım diye düşüne düşüne.
7500-8000₺ arası fiyata satılabilir.Garantili kutulu ROG RX 6750XT ne kadar eder sizce?
Evet, yok denecek kadar az. Bunu hâlâ inkar ediyor olmak taraf tutmakla eş değerdir. 3 ay önceki sürümü tavsiye ederken düşündünüz mü hiç "neden güncel kalamıyoruz?" diye?NVIDIA'da yazılım ve sürücü sorunları yok zaten.
2.elden satip Nvidia ekran kartı alıp, bu sorunu kökten çözebilirsin
şaka bi yana
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
bu konudan Sürücülerini kaldır, ardından geçmek istediğin sürücüyü hangi versiyona geçmek istiyorsan resmi kaynaklardan yükleyebilirsin.
çok doğru ya. valla bende bi ara hataya düşecektim 5700xt de msi gaming z trio 3060ti düşürünce 0 'ı 8 bin hemen aldim. AMD ekran kartı kullanılmaz. Yani kullanılır da o kadar para verip hatalarla uğraşmak istemem.Markası, satın alma tarihi ve garanti durumuna göre 6700XT fiyatları 6000₺ - 7500₺ arasında değişiyor. Bu fiyat bandında Nvidia ekran kartı olarak rahatlıkla bulabileceğiniz 3060Ti mevcut. Biraz derin arayışla 3070 de bulabilmeniz mümkün.
Ben de AMD kullancısıyım ve yalan söylüyorsunuz. Hatta en son çıkan NVIDIA sürücüsü sorunlu diye biliyorum. Stabil sürümler hem NVIDIA, hem de AMD için bellidir. Güncellemeye gerek yok. Bir ton siyah ekran ve sürücü sorunu gördüm. Kusura bakmayın ama AMD'ye özel bir durum yok pek.Evet, yok denecek kadar az. Bunu hâlâ inkar ediyor olmak taraf tutmakla eş değerdir. 3 ay önceki sürümü tavsiye ederken düşündünüz mü hiç "neden güncel kalamıyoruz?" diye?
Ben bir AMD kullanıcısı olarak bu yorumları yapıyorum. öyle Nvidia kullanıp gördüğüm yorumlarla yorum yapmıyorum. AMD'nin ekran kartı tarafında ne kadar "nazlı" bir kart olduğunu tecrübe ettim. Hiç kullanılmaması gereken bir kart demiyorum ama saçma sapan "o sürüm iyi, bu sürüm kötü" tantanalarıyla uğraşmak istemeyenler için AMD bir cehennem. Bu kadar basit.
5700 XT, sorunlu zaten.çok doğru ya. valla bende bi ara hataya düşecektim 5700xt de msi gaming z trio 3060ti düşürünce 0 'ı 8 bin hemen aldim. AMD ekran kartı kullanılmaz. Yani kullanılır da o kadar para verip hatalarla uğraşmak istemem.