RX 6700XT için en iyi sürücü nedir?

AMD almanın pek bir mantığı yok zaten son seride. İkinci el olarak ve eski seride mantıklı ama takıldığım konu bu değil zaten. AMD'nin yazılım olarak geride olduğu bir gerçek ama NVIDIA sanki çok sorunsuzmuş gibi lanse etmek de yanlıştır. Birçok konu vardır NVIDIA kartla yaşanan sorun ile alakalı. Çöp olan birçok kartta vardır. "NVIDIA çok iyi yazılımlı, AMD çöp ve WattMan'li" demenin bir mantığı olmadığını söylüyorum. NVIDIA'da sütten çıkmış ak kaşık değil ve AMD'nin ve Intel'in saçma hareketleri yüzünden, NVIDIA pazar payını korumaya devam ediyor ve kartlarındaki sorunlara pek fazla ilgi göstermiyor. Çünkü doğru düzgün rekabet yok. :D Gereksiz agresifleşmişsin. Sakin ol.

Ben makale attım kardeşim. Arkadaşın attığı düz konu. Ekran kartlarıyla alakalı tek makalem de bu değil. Bu arada şuan RX Vega 7 kullanıyorum dahili. Bundan önce 2 tane NVIDIA, 1 tane AMD harici kart kullandım. Sorunsuz olduğunu iddia etmedim ama NVIDIA'yı da sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteremezsin. O da gayet sorun çıkarıyor ve rakibi olmadığı için, sorunların üstüne de gidilmiyor. Gönül ister hem AMD, hem Intel, hatta başka şirketler düzgün kart yapsın da, rekabet oluşsun ama yok. :D
Nvidia'nın sorunsuz oldugunu söyleyen yok. dikkatli okursan, ''çok daha az'' hemde bayağı diyoruz. Yoksa elektronik ve yazilim konularında sorunsuz bir şey olması mümkün degil. Teknoloji ve elekktronik sonuçta. Nvidia'nın AMD'den çok daha iyi yazilimi var. Bizim söyledigimiz bu.

bak olay cok basit. senin attıgın konuda bile amd gibi sorunların aynı silsilesinden bir örneklendirme yapmıyor algoritma. Kurmayı bilmeyen var, bambaşka kişisel sorun yaşayan var. Amd nin algoritma görselinde ki gibi yeni eski rx500 ya da rx6000-5000 serisi gibi birsürü algoritma çikmiyor. Kabul edin etmeyin. para verdiniz diye savunmak zorunda degilsiniz. AMD nvidia'nın sürücü kalitesi olarak çok çok gerisinde. maalesef yadsınamaz bir gerçek. ha para yoksa tabi ki AMD alınır çatır çatır kullanılır. Sabaha kadar tartışsak yabancı sosyaller türk sosyaller asla amd kadar konu yok nvidia tarafında. bu bir gerçek.
Reddit'te gayette konu var NVIDIA alakalı ve Türkiye'de de var. Öyle bir gerçek yok. Para falan da vermedim. APU kullanıyorum dediğim gibi. AMD APU'su ama para vermiş sayılmam sanırım. Harici kartım yok henüz. AMD'nin sürücü kalitesi, o kadar da geride değil bu arada. Bu sadece çarpıtılmış bir kanıdır. Algoritma cart curt demişsin ama pek anlamadım o kısmı. Ayrıca onlarca hata var paragrafta. Lütfen doğru yazın.

Nvidia'nın sorunsuz oldugunu söyleyen yok. dikkatli okursan, ''çok daha az'' hemde bayağı diyoruz. Yoksa elektronik ve yazilim konularında sorunsuz bir şey olması mümkün degil. Teknoloji ve elekktronik sonuçta. Nvidia'nın AMD'den çok daha iyi yazilimi var. Bizim söyledigimiz bu.
"Çok daha az" diye bir şey yok işte. Öyle bir oran yok arada. RX 400, 500 ve 5000 serisinden bahsediyorsan, evet, çok daha az olabilir ama RX 6000 ve 7000 serisi için diyemezsin.

O kadar uzun yazmışsınız ki bir süre sonra okumaya üşendim 😂ben normal günlük kullanıcıyıım oyun oynarsam sadece ETS 2 oynarım birkaç el geri çıkarım ben de AMD GPU'lu RX540 Acer notebook vardı cidden sürücü sorunu çok yaşıyordum her seferinde güncellemek için DDU kullanırdım son zamanlarda WattMan hatası vermeye başladı 2 yıl o notebook u kullandım sonra yeni bir cihaz alma fırsatım oldu gittim NVIDIA GPU'lu notebook aldım benim deneyimlerime göre de ekran kartı olarak NVIDIA işlemci olarak da Intel veya AMD'nin en iyi performans veren modelleri kullanılmalı GPU tarafından AMD zayıf gibi sanki bilmiyorum belki de RX serisinden kaynaklı bir genel sorun.

O kadar uzun yazmışsınız ki bir süre sonra okumaya üşendim 😂ben normal günlük kullanıcıyıım oyun oynarsam sadece ETS 2 oynarım birkaç el geri çıkarım ben de AMD GPU'lu RX540 Acer notebook vardı cidden sürücü sorunu çok yaşıyordum her seferinde güncellemek için DDU kullanırdım son zamanlarda WattMan hatası vermeye başladı 2 yıl o notebook u kullandım sonra yeni bir cihaz alma fırsatım oldu gittim NVIDIA GPU'lu notebook aldım benim deneyimlerime göre de ekran kartı olarak NVIDIA işlemci olarak da Intel veya AMD'nin en iyi performans veren modelleri kullanılmalı GPU tarafından AMD zayıf gibi sanki bilmiyorum belki de RX serisinden kaynaklı bir genel sorun.
RX 400, 500 ve 5000 serisinin sorunlu olduğunu zaten söyledim hatta makalem var bununla alakalı. Keşke okusaydınız. 😇

RX 400, 500 ve 5000 serisinin sorunlu olduğunu zaten söyledim hatta makalem var bununla alakalı. Keşke okusaydınız. 😇

O zamanlarda ben forumda yok idim hocam cihazı da abim gidip almıştı o dönemde :) eklemeyi unuttum bir akşam yemek yemek için gitmiştim sadece emulatör açık idi yemekten sonra bir geldim baktım ekran yeşil ama uygulamalar görülüyor cihazı garantiye yollamak zorunda kaldım GPU sorunu oldu diye düşünüyorum.

Ekran böyle ama daha yeşil olmuştukomple.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet bunlar da ayrı kafa. AMD de bir insan sorun yaşıyorsa herkes yaşar. Ancak NVIDIA da biri sorun yaşarsa sadece o kullanıcı yaşar. NVIDIA ile ilgili sürücü sorunu ile alakalı donma sorunları, mavi ekranlar, hatta o hata düzeltme alan 546.17 de sorun yaşayan da gördüm o konuda da yazan var. Hee şimdi siz fanboy dersiniz onu da düzeltelim. Evde 4070 laptop var ve memnun olduğum için 4070 kart aldım ilk aldığım zaman sorun yoktu sonra sürücülerde sorun çıktı mavi ekran almaya başladım. İade ettim 7900XT aldım. Burada hiç kimse birbirine bir şey kanıtlamak zorunda değil. NVIDIA, AMD, Intel buradan aldığımız ürünler teknolojik ürünler hepsinde sorun yaşayabilirsiniz. Buna göre ürün alınmalı. Gidersin sen RX 580 de hata almazsın 6800 de hata alırsın. O zaman alınacak en iyi kart neyse o alınır. Şu anda arada performans farkı çok olmadığı sürece eşit fiyatta NVIDIA alınmalı mesela.

23.8.1 bunu kuruyorum o zaman teşekkür ederim yanıtlar için bir de alt r yaptığımda AMD zımbırtısı açılmıyor ekran kaydı falan alamıyorum anlık umarım o da düzelir.
Onu galiba Adrenalin ayarlarından oyun içi arayüz seçeneğini aktifleştirerek görebiliyordunuz. Varsayılan ayarda zaten aktif ama isterseniz bir kontrol edin.

6700XT'ler o civarda. 6000₺ bandında garantisiz bulunabiliyor. Belki FSR 3.0 yaygınlaşırsa ve stabil çalışırsa o zaman piyasada oynama olur. Şimdi DLSS 3.0 olduğu için ve 4060'lar 10.000 bandında olduğundan dolayı yüksek fiyattan satılamıyor.
Sanirim 7800xt almaktan vazgeçip 8000 serisini bekleyeceğim, umarim piyasa düzelmeye başlar çünkü 2. El piyasası ortaya karışık meze gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı