Özgür Gurucan
Kilopat
Daha fazla
aynen öyle. Ya bu sorunlar varken bile ekonomi için amd tercih edilir. param yok 2 hatayla ugrasirim dersin geçersin. fanboyluk yapiyorlar. konu dolu bu şekilde. 1.5 senedir nvidia kullaniyorum 1 kere internetten eski sürücü aradığımı hatirlamam.7500-8000₺ arası fiyata satılabilir.
Evet, yok denecek kadar az. Bunu hâlâ inkar ediyor olmak taraf tutmakla eş değerdir. 3 ay önceki sürümü tavsiye ederken düşündünüz mü hiç "neden güncel kalamıyoruz?" diye?
Ben bir AMD kullanıcısı olarak bu yorumları yapıyorum. öyle Nvidia kullanıp gördüğüm yorumlarla yorum yapmıyorum. AMD'nin ekran kartı tarafında ne kadar "nazlı" bir kart olduğunu tecrübe ettim. Hiç kullanılmaması gereken bir kart demiyorum ama saçma sapan "o sürüm iyi, bu sürüm kötü" tantanalarıyla uğraşmak istemeyenler için AMD bir cehennem. Bu kadar basit.
Ben de AMD kullancısıyım ve yalan söylüyorsunuz. Hatta en son çıkan NVIDIA sürücüsü sorunlu diye biliyorum. Stabil sürümler hem NVIDIA, hem de AMD için bellidir. Güncellemeye gerek yok. Bir ton siyah ekran ve sürücü sorunu gördüm. Kusura bakmayın ama AMD'ye özel bir durum yok pek.
5700 XT, sorunlu zaten.
Kimsenin sana yalan söylediği yok. Öyle bir ihtiyacı da yok. Verin yok elinde NVIDIA yazılım konusuyla. Ama ben sana bu forumdan bile 500 tane bu konudan bulurum. Bir bilgisayarim da 3080 birinde 3060 Ti var. Bu forumda da son guncelleme ile alakalı konu yok. Yani NVIDIA da bir sorun yok hala.
Ama forumu ararsan Full AMD ekran kartı sürücü WattMan falan filan konusu var.
Stabil sürüm diye bir şey yok. Stabil sürüm olsa güncelleme yayinlamazlar. Demek ki bir şeyler gelişip düzeltiliyor.