AMD almanın pek bir mantığı yok zaten son seride. İkinci el olarak ve eski seride mantıklı ama takıldığım konu bu değil zaten. AMD'nin yazılım olarak geride olduğu bir gerçek ama NVIDIA sanki çok sorunsuzmuş gibi lanse etmek de yanlıştır. Birçok konu vardır NVIDIA kartla yaşanan sorun ile alakalı. Çöp olan birçok kartta vardır. "NVIDIA çok iyi yazılımlı, AMD çöp ve WattMan'li" demenin bir mantığı olmadığını söylüyorum. NVIDIA'da sütten çıkmış ak kaşık değil ve AMD'nin ve Intel'in saçma hareketleri yüzünden, NVIDIA pazar payını korumaya devam ediyor ve kartlarındaki sorunlara pek fazla ilgi göstermiyor. Çünkü doğru düzgün rekabet yok.
Gereksiz agresifleşmişsin. Sakin ol.
Ben makale attım kardeşim. Arkadaşın attığı düz konu. Ekran kartlarıyla alakalı tek makalem de bu değil. Bu arada şuan RX Vega 7 kullanıyorum dahili. Bundan önce 2 tane NVIDIA, 1 tane AMD harici kart kullandım. Sorunsuz olduğunu iddia etmedim ama NVIDIA'yı da sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteremezsin. O da gayet sorun çıkarıyor ve rakibi olmadığı için, sorunların üstüne de gidilmiyor. Gönül ister hem AMD, hem Intel, hatta başka şirketler düzgün kart yapsın da, rekabet oluşsun ama yok.