Ayaz K
Centipat
Daha fazla
Merhaba dostlar. Yakın zamanda PC toplayacağım. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 7800x3D, ekran kartı olarak RX 6700XT almaya karar verdim. İlk sorum darboğaz olur mu? Eğer olmayacaksa bu 2 parça ile hangi diğer bileşenleri alayım? Geri kalan bileşenlerin fiyatının düşük olmasını istiyorum. DDR5, AM5, 4 slot RAM yuvasına sahip ve Wi-Fi 6E teknolojisini barındıran bir anakart arıyorum. RAM olarak en uygun çift kanal 16 istiyorum (16x2). Depolama olarak minimum 1TB SSD olması yeterli. Monitör fiyata dahil olmayacak şekilde 30.000TL'yi çok aşmayacak bir sistem olursa sevinirim. İşlemci bazlı oyunlar oynadığımdan eğer bu ekran kartı fazla gelecekse sisteme gidecek uygun fiyatlı bir ekran kartı tavsiyeniz olursa sevinirim.
Ekran kartı linki: SAPPHIRE RADEON RX 6700 XT PULSE 12GB GDDR6 192Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci Hepsiburada'da bulunan 13.835 TL olan versiyondur.
Ekran kartı linki: SAPPHIRE RADEON RX 6700 XT PULSE 12GB GDDR6 192Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci Hepsiburada'da bulunan 13.835 TL olan versiyondur.