RX 6700XT kart değerleri iyi mi?

Normalde İstanbul içi elden tercihim ancak ilan Büyükçekmecede oraya kadar gitmek istemiyorum.
  • İmkanınız varsa gidin, mümkünse de gözünüzle yapılan testi görün.
  • Kartı fiziksel olarak kontrol edin. Fanların durumuna bakın.
  • En azından bir 30 saniye kadar fanları %100 hızda çalıştırın, herhangi bir ses veya yalpalama olup olmadığını gözünüzle kontrol edin.
  • Soketlerini kontrol edin.
  • Coil whine olup olmadığına bakın mutlaka. Yani az miktarda mutlaka olur ama kulağı rahatsız edecek kadar olursa orası sizin tercihiniz artık.
  • Led aydınlatmasını kontrol edin.

• İmkanınız varsa gidin, mümkünse de gözünüzle yapılan testi görün.
  • Kartı fiziksel olarak kontrol edin. Fanların durumuna bakın.
  • En azından bir 30 saniye kadar fanları %100 hızda çalıştırın, herhangi bir ses veya yalpalama olup olmadığını gözünüzle kontrol edin.
  • Soketlerini kontrol edin.
  • Coil whine olup olmadığına bakın mutlaka. Yani az miktarda mutlaka olur ama kulağı rahatsız edecek kadar olursa orası sizin tercihiniz artık.
  • Led aydınlatmasını kontrol edin.
Ya aslında bir tanede mağaza var elinde XFX hem Qick modeli hemde Swift modeli var. Mining olup olmadığını biz mağaza olarak bilemeyiz ancak gelirseniz tüm testleri beraber gözünüzün önünde yapar o şekilde teslim ederiz diyor. Ve bana çok yakın fiyat olarak Qick olana 7000, Swift olana 7500 istiyor.

Powercolor Red Devil modelini tercih ederdim ben olsam. Satan kişi normal kullanıcı mı, geçmiş satışlarına baktınız mı?
Yüksek ihtimalle al satçı ilanlarında bir sürü hazır sistem ve ekran kartı var. Ki ilanda kartın videosuda var ses olarak anormal bir ses yok, ışıklar vesairede yanıyor.

Yüksek ihtimalle al satçı ilanlarında bir sürü hazır sistem ve ekran kartı var. Ki ilanda kartın videosuda var ses olarak anormal bir ses yok, ışıklar vesairede yanıyor.
Bu şekilde güvenebiliyorsanız tabii tercih sizin. Ama ben olsam gidip alırım. Kendi 6700XT ekran kartımı satarken bile Ümraniye'den Bağcılar'a gidip elden teslim etmiştim.

Bu şekilde güvenebiliyorsanız tabii tercih sizin. Ama ben olsam gidip alırım. Kendi 6700XT ekran kartımı satarken bile Ümraniye'den Bağcılar'a gidip elden teslim etmiştim.
Aslında haklısınız galiba gidip elden almak en iyisi. Hem kargo ücretiylede uğraşmamış olurum. Bakalım kartı alırsam aldım diye almazsam baktığım diğer kartları size danışmak için tekrardan yazarım. Tekrarda teşekkür ederim yardımınız için.

Aslında haklısınız galiba gidip elden almak en iyisi. Hem kargo ücretiylede uğraşmamış olurum. Bakalım kartı alırsam aldım diye almazsam baktığım diğer kartları size danışmak için tekrardan yazarım. Tekrarda teşekkür ederim yardımınız için.
Tabii ki, bu konu altında yazarsanız yardımcı oluruz size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı