RX 6700XT sistem yeteri performansı veremiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-02 002307.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-02 002307.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 22
Yok abi bu böyle olmayacak. Bu soğutucu nasıl bu kadar yetersiz olabiliyor onu anlamıyorum. Bu işlemci 5600'den daha az ısınıyor bildiğim kadarıyla. Yük altında olsa olsa 85 dereceye çıksın. Dostum sen en yakın zamanda basit bir kule tipi soğutucu al başka türlü çözülmeyecek.

Yok abi bu böyle olmayacak. Bu soğutucu nasıl bu kadar yetersiz olabiliyor onu anlamıyorum. Bu işlemci 5600'den daha az ısınıyor bildiğim kadarıyla. Yük altında olsa olsa 85 dereceye çıksın. Dostum sen en yakın zamanda basit bir kule tipi soğutucu al başka türlü çözülmeyecek.
Hocam birkaç yerde okuduğum için soruyorum şimdilik undervolt yapsam kurtarırı var mı?

Valla gına geldi bu Vatan Bilgisayardan. Uğraştırmayacaklarından emin olsam gider iade ederim.

Son düzenleme:
Hocam birkaç yerde okuduğum için soruyorum şimdilik undervolt yapsam kurtarırı var mı?

Vallahi gına geldi bu Vatan Bilgisayar'dan. Uğraştırmayacaklarından emin olsam gider iade ederim.

Yap yap aynen. Kule tipi bir şey alana kadar öyle kullanırsın. Canını sıkacak bir şey yok, soğutucu beş para etmez çıktı.

DLSS 3.0 çok iyi ya.

Hayır kesinlikle katılmıyorum. Ben 3080 sahibi olarak ilk çıktığı günden beridir DLSS kullanmıyorum çünkü görüntü kalitesini bariz düşürüyor. NVIDIA son yıllarda bunu ekmeğini çok yedi. Biz bu kartlara neden bu kadar para döküyoruz? En yüksek grafik ayarlarında oynamak için değil mi? Performansımı artırmak için birkaç ayarı kısarım ama yine de DLSS açmam bu kadar. Gençler kötü monitörlerde oynadığı için genelde aradaki farkı çok anlamıyorlar herhalde ama bana çamur gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı