RX 6700XT sistemde ani FPS düşüşleri oluyor

Yer
Old Joilet
Daha fazla  
SSD sağlığı %87, bilgisayarım son 1-2 aydır FPS düşmesi yaşıyor. 1440p oynuyorum, 6700XT ile. Normalde sistemi değiştirecektim, bazı nedenler yüzünden kaldı öyle. 1440p'de darboğaz yediğini biliyorum ama 1080p'ye çektiğimde de bir şey değişmiyor, yine drop yiyorum.
SSD sağlık testi yaptığımda bu değer çıktı, belki SSD yüzündendir dedim. Neden drop yediğimi bir türlü çözemedim. Driver vs. hepsini güncelledim, kaldırıp tekrar yükledim, format attım. Yaklaşık 1 ay sıkıntı olmadı ama tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. Aynı droplar hiç değişmiyor.
SSD: GeIL 512 GB Zenith P3L NVMe

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD sağlığı %87, bilgisayarım son 1-2 aydır FPS düşmesi yaşıyor. 1440p oynuyorum, 6700XT ile. Normalde sistemi değiştirecektim, bazı nedenler yüzünden kaldı öyle. 1440p'de darboğaz yediğini biliyorum ama 1080p'ye çektiğimde de bir şey değişmiyor, yine drop yiyorum.
SSD sağlık testi yaptığımda bu değer çıktı, belki SSD yüzündendir dedim. Neden drop yediğimi bir türlü çözemedim. Driver vs. hepsini güncelledim, kaldırıp tekrar yükledim, format attım. Yaklaşık 1 ay sıkıntı olmadı ama tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. Aynı droplar hiç değişmiyor.
SSD: GeIL 512 GB Zenith P3L NVMe
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarınızı kontrol edin

SSD sağlığı %87, bilgisayarım son 1-2 aydır FPS düşmesi yaşıyor. 1440p oynuyorum, 6700XT ile. Normalde sistemi değiştirecektim, bazı nedenler yüzünden kaldı öyle. 1440P'de darboğaz yediğini biliyorum ama 1080P'ye çektiğimde de bir şey değişmiyor, yine drop yiyorum.
SSD: GeIL 512 GB zenith p3l NVMe.

Her oyundamı oluyor? Yoksa belli bir oyunda mı?

Belirttiğiniz işlemcinin böyle sorunlarının olabileciğini biliyorum
Çok sorun etmiyorsanız bence görmezden gelebilirsiniz.
Yoksa bir bakıma gönderebilirsiniz.
hocam alakası olduğunu düşünmüyorum 2 sene oldu alalı böyle bir sorun yoktu ve çok popüler bi işlemci yani görmezden gelincek bi sorunda değil adam gördüğümde 1 saniyelik drop yiyor ve ölüyorum yani çok sinirim bozulmaya başladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı