RX 6700XT vs 3060 Ti

Yani bütçem 3060 Ti da yetiyor ama 6700XT alırsam diğer bileşenlere de bütçe verebilirim.
Ben nvdia dan yana olurum rx470 rx480 rtx 2060 kullanan biri olarak demiyecegim neyse boş ver çünkü Allah bilir kartların kaçıncı sahibiydim hepsini de elimden çıkardım 1050 ti olsun sıfır olsun ama 3.3-3.5 k falan olduğundan alamıyoruz🥲

AMD kartların da yayın konusunda hızlandırması var. Bence sıkıntı yaşamazsınız. Tabii yayın PC'sinde PSU seçimi de iyi olmalı.

Hocam 2. el içime sinmiyor maalesef. Sıfır almayı düşünüyorum bütçemle en üst 3060 Ti alabiliyorum.
Al geç referans diye bir muhabbet var FB gruplarinda adamın da o kadar refi varmış bana çöp kartı vermiş eve bı geldim beter hepsi öyle olcak diye bir mevzu söz konusu değil ama satan adama kim bilir kimin elinden geçti atıyorum 200 k bütçeleri var toplu kart alıyorlar sonra ufak bir kârla satıyorlar o aldıkları kişi de diğerlerine onu yapıyor döngü gibi işte

Tam anlamadım. Herhangi bir elektrik sıkıntısında bileşenlere zarar gelmesin diye mi? Güç yetmesi anlamında mı?

Hocam RX 6700 XT güçlü bir kart olduğu için yayın yapabilirsiniz sıkıntı çıkmaz ben 6500 XT ile her oyunun yayınını rahatça yapabiliyordum.

Rtx 3060 ti al arkana yaslan 4-5 yıl hatasız sıkıntısız götürür seni
Katılıyorum arada zaten 30-50 FPS fark etmez diğer sayılan kartlarla

Hocam RX 6700 XT güçlü bir kart olduğu için yayın yapabilirsiniz sıkıntı çıkmaz ben 6500 XT ile her oyunun yayınını rahatça yapabiliyordum.

Yayın için internet lazim biraz da GTX750 Ti'di kartı,adamın işlemcisi büyük ihtimalle DDR3 Valorant yayini yapıyordu çatır çutur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı