RX 6700XT vs 3060 Ti

İyi günler. RX 6700XT ile RTX 3060 Ti arasında 3-4 bin TL fiyat farkı var. RX 6700XT'nin performansı da RTX 3060 Ti'dan iyi neden bu kadar ucuz anlamadım. PC'de yayın da yapmayı düşünüyorum CUDA çekirdeğinin yayına katkısı olur mu? Sizce RTX, DLSS ve CUDA çekirdeği için 3-4 bin TL fazla vermeye değer mi?

Dostum merhaba aktif olarak 6700XT kullanıyorum fiyat ve performans olarak çok cazip geliyor evet ama bu boşuna cazip gelmiyor AMD tarafında yazılımı berbat ötesi diyebilirim çünkü WattMan ve siyah ekran hatası alıyorsun bunu tüm AMD ekran kartı sahipleri yaşar kimisi nadir yaşar kimisi sık sık yaşar ben bunu göz önünde bulundurarak aldım keşke almasaydım şimdi satıcı ile görüşüp 3070 Ti tarafına geçeceğim cidden illallah ettiren bir durum bu oyun ortasında sürekli siyah ekran yediğim için haftalarca ban yedim bazen driver kendi kendine siliniyor demem o ki 2-3K para için inan değmez kesinlikle AMD alma benden sana öneri.

Ya da.

Hocam RX 6700 XT'nin VRAM olarak da artısı var biri 8 iken biri 12 rakibi değil RTX 3060 Ti.

Ya da.

Hocam Game Booster markasını ilk defa duyuyorum. Almışken düzgün bir marka falan alayım.

Hocam RX 6700 XT'nin VRAM olarak da artısı var biri 8 iken biri 12 rakibi değil RTX 3060 Ti.

Oyun konusunda RX 6700 XT bir tık önde ancak yayın konusunda 3060 Ti daha önde(profesyonel yayın yapılmicaksa RX 6700 XT öneririm)

Hocam Game Booster markasını ilk defa duyuyorum. Almışken düzgün bir marka falan alayım.
Bu indirim konusundaki @Ckribrahim5 hocamın mesajını okumanı tavsiye ederim.

Ya da.

Sinerji garip bir yer. Düşünsene 8300 TL veriyorsun 18 TL de kargo veriyorsun. 😐

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı