RX 6700XT vs RTX 3070

6800-XT al geç.

Daha fazla performansa ihtiyacım yok zaten 1080p de oynayacagim 6800XT için çıkamam o kadar. En başta 3070 de karar kalmıştım ama 5K daha ucuza 6700XT'yi gördüm amacım aynı performansı daha düşük fiyata almak ama FSR vs DLSS ve bazı driver sıkıntıları düşündürüyor AMD almak için. Gerçi RX6.. Serisi için sorunsuz deniyor ama bilemiyorum.

Daha fazla performansa ihtiyacım yok zaten 1080p de oynayacagim 6800XT için çıkamam o kadar. En başta 3070 de karar kalmıştım ama 5K daha ucuza 6700XT'yi gördüm amacım aynı performansı daha düşük fiyata almak ama FSR vs DLSS ve bazı driver sıkıntıları düşündürüyor AMD almak için. Gerçi RX6.. Serisi için sorunsuz deniyor ama bilemiyorum.
5K edecek fark yok, öyle 3070'in fark açtığı oyunlar yok. Kabaca 3060 Ti, 6700 XT, 6750 XT, 3070, 3070 Ti zaten aralarında uçurum olmayan kartlar. 6750 XT alabilirsiniz o zaman veya hiç fark vermek istemiyorum derseniz 6700 XT alıp geçin.

Alırsan sadece Ray Tracing performansı için almış olacaksın. Senin için 5.000 TL'ye değer mi ona karar ver bence. VSR ya da DLSDR açıp 2K'da oynayabilirsiniz de yani bence 1080p'de ziyan etmeyin o kartları.

Alırsan sadece Ray Tracing performansı için almış olacaksın. Senin için 5.000 TL'ye değer mi ona karar ver bence. VSR'ya da DLSDR açıp 2K'da oynayabilirsiniz de yani bence 1080P'de ziyan etmeyin o kartları.

RTX hiç kullanmayacağım 2K Monitör alabilirim sanırım FSR vs DLSS arasında çok fark olur mu?

RTX hiç kullanmayacağım 2K Monitör alabilirim sanırım FSR vs DLSS arasında çok fark olur mu?
2.1 ile DLSS 2 arasında pek fark yok, en azından bunu anlayacak bir şekilde zoom yapan gözünün olmadığını varsayıyorum. :) Olay RTX 4000 serisi olsaydı DLSS 3 farkı koyardı ama bu ikisi arasında fark en fazla destek listesi olur, o da zaten FSR 2.1 desteği çoğu oyuna geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı