Sürücüler zaten kurulu. Onları kullanacak.
5070 Olunca zor oluyo kurulumuKonu troll gibi geldi ama hayırlısı. DDU ile AMD sil ve tekrar yükle. Windows Update kapat.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Hocam alttaki seçeneklerden birini işaretleyip yükle'ye basın. Onlardan birini işaretlemezseniz daha çok beklersiniz.Bir de AMD'nin kendi forumuna baktığımda format attım düzeldi demişler fakat bizde sürücü böyle kalıyor 2 saat bekledik hala aynı şundan önçeki ekran var orada dönüp donanımınız taranıyor yazıyor.
5070 Olunca zor oluyo kurulumu![]()
Bir de AMD'nin kendi forumuna baktığımda format attım düzeldi demişler fakat bizde sürücü böyle kalıyor 2 saat bekledik hala aynı şundan önçeki ekran var orada dönüp donanımınız taranıyor yazıyor.
5070 olunca zor oluyor kurulumu![]()
Hocam alttaki seçeneklerden birini işaretleyip yükle'ye basın.
5070? Ayrıca sen dalga mı geçiyorsun başlığa RX 6750XT yazmissin attığın SS de RX 6800 XT var sen 5070 diyorsun.
Attığın ss de neden rx 6800 xt yazıyor o zaman ? Tek akıllı sen misin ?Hocam dedğimi anlamadınız galiba bu ekran geliyor.
Bilgisayar benim değil arkadaşımın sonradan ben kendim buldum 6750 XT olduğunu.
Örnek olarak attım onu ben.Attığın ss de neden rx 6800 xt yazıyor o zaman ? Tek akıllı sen misin ?
Örnek olarak attım onu ben.
Hiç anlamıyor.5070 diye bir şey yok? Arkadaşınız PC'den anlamiyor anladigim kadariyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.