RX 6750 XT driver inmiyor

Zira siz DDU işlemini bitirip PC'ye restart attıktan sonra, Windows açılır açılmaz sürücüyü indirip arka planda yüklüyor. Bu da sorunlara neden olabiliyor.

Sürücüler zaten kurulu. Onları kullanacak.

Bir de AMD'nin kendi forumuna baktığımda format attım düzeldi demişler fakat bizde sürücü böyle kalıyor 2 saat bekledik hala aynı şundan önçeki ekran var orada dönüp donanımınız taranıyor yazıyor.

Konu troll gibi geldi ama hayırlısı. DDU ile AMD sil ve tekrar yükle. Windows Update kapat.

5070 Olunca zor oluyo kurulumu :D

Dosya Ekleri

• Ekran-karti-driver-guncellemesi-nasil-yapilir-amd-3.jpg
    Ekran-karti-driver-guncellemesi-nasil-yapilir-amd-3.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 26
Bir de AMD'nin kendi forumuna baktığımda format attım düzeldi demişler fakat bizde sürücü böyle kalıyor 2 saat bekledik hala aynı şundan önçeki ekran var orada dönüp donanımınız taranıyor yazıyor.

5070 Olunca zor oluyo kurulumu :D
Hocam alttaki seçeneklerden birini işaretleyip yükle'ye basın. Onlardan birini işaretlemezseniz daha çok beklersiniz. :)

5070 olunca zor oluyor kurulumu :D

5070 ? Ayrıca sen dalga mı geçiyorsun başlığa RX 6750XT yazmissin attığın SS de RX 6800 XT var sen 5070 diyorsun.

Dosya Ekleri

• amd.PNG
    amd.PNG
    407,2 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20240816-221626_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240816-221626_WhatsApp.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı